Gabi Szabo, la Vatra Dornei

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Atletism, Gabriela Szabo s-a aflat astăzi la Vatra Dornei. Fosta campioana olimpică şi mondiala a venit la invitaţia antrenorului Cristian Prâsneac, pentru a vizita bazele sportive din zonă, în vederea modernizării acestora.

Gabi Szabo a venit la Vatra Dornei insotita de sotul si totodata fostul ei antrenor, Zsolt Gyongyossy. In cazul vizitei, cea mai buna sportiva din lume in anul 1999 s-a intalnit cu autoritatile locale si a vizitat bazele sportive din municipiul Vatra Dornei.

“Incerc sa ajut profesorii si antrenorii de sport cu tot ce pot eu. Adica sa merg in astfel de locuri, sa vad care este situatia si sa fac lobby pe langa Primarii si Consilii Judetene pentru a oferi copiilor conditii cat mai bune. Atletismul nu este un sport foarte scump. Ai nevoie de un stadion si de cateva trasee de alergare in padure. Deci nu ar fi foarte costisitor sa faci un stadion de atletism. Cu 500.000 de euro cred ca s-ar putea face o baza extraordinar de moderna aici, unde locuitorii acestui oras sa se bucure si nu numai cei care fac sport de performanta” a declarat Gabriela Szabo.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gabi Szabo, la Vatra Dornei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*