Startul se dă la Humor

Campionatul Judetean de futsal, organizat in premiera de AJF Suceava, incepe duminica, la Gura Humorului, cu meciurile primului turneul zonal. Patru echipe se vor bate pentru un loc la turneul final in sala complexului Arinis: Dorna Vatra Dornei, Larix Dornisoara, Sport Style Ciprian Porumbescu si CS Gura Humorului.

Programul turneului:

ora 10.00: Dorna Vatra Dornei – CS Gura Humorului
ora 11.00: Larix Dornisiara – Sport Style Ciprian Porumbescu

ora 12.00: Dorna Vatra Dornei – Larix Dornisoara
ora 13.00: CS Gura Humorului – Sport Style Ciprian Porumbescu

ora 14.00: Dorna Vatra Dornei – Sport Style Ciprian Porumbescu
ora 15.00: Larix Dornisoara – CS Gura Humorului

Meciurile vor fi arbitrate de Ghita Ignatescu si Vasile Tacu, observator din partea Asociatiei Judetene de Fotbal fiind desemnat vicepresedintele Ciprian Cretan.

Nu mai putin de 24 de echipe s-au inscris la startul primei editii a Campionatului Judetean de futsal, pe langa turneul de la Gura Humorului, AJF Suceava urmand sa mai organizeze alte cinci turnee zonale in salile din Falticeni (1 februarie), Bosanci (8 februarie), Vicovu de Jos (15 februarie), Milisauti (22 februarie) si Cajvana (22 februarie). Castigatoarele celor sase turnee zonale se vor califica la turneul final ce se va desfasura in data de 28 februarie, in Sala Liceului Sportiv din Suceava.

Meciurile se vor desfasura pe parcursul a doua reprize a cate 20 de minute, dupa legile jocului de futsal, fiecare echipa urmand sa fie formata dintr-un portar si patru jucatori de camp. Fiecare formatie poate miza pe un lot maxim de 20 de persoane, format din 16 jucatori de camp, doi portari, un antrenor, plus un delegat. Pentru a lua parte la competitie, jucatorii trebuie sa detina viza annuala pe carnetele de legitimare. Plata arbitrilor, a observatorului si a asistentului medical revine in sarcina tuturor echipelor participante, noteaza siteul ajf-suceava.ro.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Startul se dă la Humor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*