Futsal | Rezultatele turneului zonal de la Milişăuţi

Sala din Milisauti a gazduit duminica cel de-al doilea turneu zonal din cadrul Campionatului Judetean de futsal – editia a doua. La finalul unei zile cu meciuri aprig disputate, campioana en-titre Bucovina Milisauti si Sporting Poieni Solca au obtinut calificarea la turneul final ce va avea loc la inceputul lunii martie in sala LPS. Pe langa Bucovina Milisauti si Sporting Poieni Solca, la turneul final au mai ajuns CS Gura Humorului si AS Balada Ciprian Porumbescu. Celelalte patru echipe calificare vor fi desemnate in urma turneelor zonale de la Bosanci (21 februarie) si Vicovu de Jos (28 februarie).

Rezultatele turneului de la Milisauti:
Rapid II Siret – Stiinta Mitoc 2-2 (4-3, d.p.)
Sporting Poieni Solca – Viitorul Adancata 3-2
Bucovina Milisauti – Rapid II Siret 3-1
Stiinta Mitoc – Sporting Poieni Solca 1-3
Viitorul Adancata – Stiinta Mitoc 5-2
Sporting Poieni Solca – Bucovina Milisauti 3-4
Rapid II Siret – Sporting Poieni Solca 2-4
Bucovina Milisauti – Viitorul Adancata 2-2 (2-3, d.p.)
Stiinta Mitoc – Bucovina Milisauti 3-6
Viitorul Adancata – Rapid II Siret 3-0

Clasamentul final: 1. Bucovina Milisauti 10p, 2. Sporting Poieni Solca 9p, 3.Viitorul Adancata 8p, 4. Rapid II Siret 2p, 5. Stiinta Mitocul Dragomirnei 1p.

Meciurile se vor desfasura pe parcursul a doua reprize de câte 15 minute, fiecare echipa urmând sa fie formata dintr-un portar si patru jucatori de câmp. Gruparile participante pot miza pe un lot de maxim 18 jucatori, un antrenor si un delegat. Pentru a lua parte la competitie, jucatorii trebuie sa detina viza anuala pe 2015 pe carnetele de legitimare, anunta AJF Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *