Futsal | Rezultatele turneului de la Gura Humorului

Sala complexului Arinis din Gura Humorului a gazduit sambata trecuta primul turneu zonal din cadrul celei de-a doua editii a Campionatului Judetean de futsal. La finalul zilei, doua formatii, CS Gura Humorului si Balada Ciprian Porumbescu, au obtinut biletele de calificare la turneul final ce se va desfasura la inceputul lunii martie in sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

Rezultatele turneului de la Gura Humorului:

Balada Ciprian Porumbescu –  Foresta Moldovita 8-3
Somuzul Preutesti – Plesul Râsca 3-0
CS Gura Humorului – Balada Ciprian Porumbescu 2-2 (3-4, d. p.)
Foresta Moldovita – Somuzul Preutesti 4-4 (8-7, d.p.)
Plesul Râsca – Foresta Moldovita 0-3
Somuzul Preutesti – CS Gura Humorului 2-4
Balada Ciprian Porumbescu – Somuzul Preutesti 2-3
CS Gura Humorului – Plesul Râsca 3-0
Foresta Moldovita – CS Gura Humorului 3-5
Plesul Râsca – Balada Ciprian Porumbescu 0-3

Clasamentul final: 1. CS Gura Humorului 10p, 2. Balada Ciprian Porumbescu 8p, 3. Somuzul Preutesti 7p, 4. Foresta Moldovita 5p, 5. Plesul Rasca 0p.

Urmatorul turneu zonal va avea loc duminica, 14 februarie, in sala din Milisauti si va reuni la start formatiile Releul Mihoveni, Rapid II Siret, Sporting Poieni Solca, Viitorul Adancata si Stiinta Mitoc. Celelalte doua turnee zonale vor avea loc la Bosanci (21 februarie) si Vicovu de Jos (28 februarie).

Meciurile se vor desfasura pe parcursul a doua reprize de câte 15 minute, fiecare echipa urmând sa fie formata dintr-un portar si patru jucatori de câmp. Gruparile participante pot miza pe un lot de maxim 18 jucatori, un antrenor si un delegat. Pentru a lua parte la competitie, jucatorii trebuie sa detina viza anuala pe 2015 pe carnetele de legitimare, anunta AJF Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. pile si cunostinte nu inseamna fotbal,pacat ca sunt copii cu sperante acolo si nu castiga nici macar 5 lei,vin la fotbal de drag,iar voi va bateti joc de ei pentru o masa la restaurant sau 2 milioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *