Futsal | 16 echipe la start

Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava a anuntat programul meciurilor din cadrul Campionatului Judetean de futsal pe care il va organiza in aceasta iarna. Destinata jucatorilor din Liga a IV-a si Liga a V-a, prima editie a competitiei va reuni la start 16 formatii care se vor intrece in cadrul a patru turnee zonale ce vor fi gazduite de salile din Gura Humorului, Falticeni, Bosanci si Vicovu de Jos.

Primul turneu va avea loc in data de 25 ianuarie, la Gura Humorului si va reuni la start formatiile Dorna Vatra Dornei, Larix Dornisoara, Sport Style Ciprian Porumbescu si gazdele de la CS Gura Humorului. O saptamana mai tarziu, pe 1 februarie, la Falticeni, este programat cel de-al doilea turneu, la startul caruia se vor alinia Somuzul Preutesti, Plesul Rasca, Releul Mihoveni si AS Somuz Falticeni.

In cadrul celui de-al treilea turneu, ce va fi organizat pe 8 februarie, in sala din Bosanci, pentru un loc la turneul final se vor bate echipele Silva Udesti, Viitorul Liteni, Viitorul Veresti si Locomotiva Dornesti. Ultimul turneul zonal va avea loc in data de 15 februarie, in sala de sport din Vicovu de Jos si va reuni la start formatiile Avantul Volovat, Stiinta Vicovu de Sus, Zimbrul Siret si Flacara Vicovu de Jos.

Vezi programul complet al meciurilor!

Castigatoarele celor patru turnee zonale se vor califica la turneul final ce va avea loc in data de 28 februarie, la Suceava, probabil in sala Liceului cu Program Sportiv.

Meciurile se vor desfasura pe parcursul a doua reprize a cate 20 de minute, dupa legile jocului de futsal, fiecare echipa urmand sa fie formata dintr-un portar si patru jucatori de camp. Fiecare formatie poate miza pe un lot maxim de 20 de persoane, format din 16 jucatori de camp, doi portari, un antrenor, plus un delegat. Pentru a lua parte la competitie, jucatorii trebuie sa detina viza anuala pe carnetele de legitimare. Plata arbitrilor, a observatorului si a asistentului medical revine in sarcina tuturor echipelor participante, noteaza siteul oficial al AJF Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Futsal | 16 echipe la start"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*