Putnenii pe Champs-Elysees

Ocupantele primelor două locuri în clasamentul Ligii a 4-a se pregătesc intens pentru reluarea campionatului. În timp ce componenţii grupării Bradul Putna se antrenează în Franţa, liderul Şomuzul Preuteşti este în cantonament la Poiana Negri.

Bradul Putna tabela

Ajunşi la finalul săptămânii trecute în Hexagon, Tomescu şi colegii săi nu au putut rata o plimbare prin Paris. “Galben-verzii” s-au fotografiat pe Bulevardul Champs-Elysees, lângă Turnul Eiffel şi Muzeul Louvre, şi au vizitat magazinul de prezentare al clubului Paris Saint-Germain. Jucătorii lui Ciprian Creţan vor sta până duminică în orasul francez Montmorillon, localitate care este înfrăţită cu comuna Putna. Sucevenii au asigurate din partea gazdelor cazarea, terenurile şi sălile de pregătire.

Pe lângă antrenamentele zilnice, ocupanta locului secund în Liga a 4-a va susţine şi două meciuri amicale în compania echipelor clubului gazda, UES Montmorillon. Primul, programat contra primei echipe, se va desfasura astazi, de la ora 21:30 (ora Romaniei). Al doilea meci, contra echipei secunde, va avea loc joi, tot in nocturna.

„Băieţii sunt entuziasmaţi de condiţiile de pregătire şi cazare. Duminică am fost primiţi de Comitetul de Înfrăţire, iar astăzi a fost prezentarea oficială la Primărie, în faţa primarului, viceprimarilor şi consilierilor municipali”, a declarat Ciprian Creţan.

Lotul deplasat în Franţa este format din următorii jucători: Prutean, Ţugui, Turliuc, Cernat, Huţanu, P. Bosancu, Boştiog, Tomescu, Ilaş, Juravle, Martinescu, Apostol, Biru, Buraciuc, Duman, Dănilă.

Somuz PreutestiNici Preuteştiul nu se lasă mai prejos. Cu sprijinul unor sponsori locali, campioana de toamnă din Liga a 4-a a plecat duminică într-un cantonament de şapte zile la Poiana Negri, fiind cazată în aceeaşi pensiune unde a stat şi divizionara secundă Rapid Suceava. Când nu parcurg traseele montane din preajmă, jucătorii antrenaţi de Cătălin Vasiliu se relaxează în piscină, în jacuzzi sau în saună.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *