Frătăuții Noi, subiect de GSP

Proaspat promovata in Liga a III-a, campioana judeteana Bucovina Fratautii Noi este protagonista unui reportaj publicat astazi in Gazeta Sporturilor. Articolul semnat de Gabriel Berceanu surprinde in nuante comico-tragice situatia fotbalului din zona noastra, dar si ambitiile formatiei manageriate de Manuel Costache si antrenate de Lucian Burlacu.

Tricouri de la Malines

Struniţi de antrenorul Lucian Burlacu, fotbaliştii Bucovinei se strîng pe stadionul din Rădăuţi: aici va juca Bucovina în Liga 3, iar acum, cînd arşiţa se mai domoleşte puţin, vor disputa un amical cu rol de trial. Pe gazon, de la 18 la 37 de ani, fotbalişti de Liga IV, studenţi, pompieri şi poliţişti microbişti!

Pentru echipele de nivel judeţean, anii electorali produc cutremure cu efecte greu de anticipat. “La Frătăuţi avem teren de Liga 3, dar nu avem bani. La Costişa nu e teren, nu sînt nici bani. Aşa că mergem la Rădăuţi, unde infrastructura e acceptabilă şi găseşti şi finanţarea pentru o deplasare la Bacău sau Galaţi”, explică situaţia oamenii de la echipă. Echipamentul fotbaliştilor va fi cel mai probabil unul galben-negru în Liga 3, primit în dar de la Malines, oraşul belgian cu echipă de prima ligă înfrăţit cu comuna suceveană!

Articolul complet il cititi aici.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Frătăuții Noi, subiect de GSP"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*