Friends şi-a adjudecat Cupa

Trofeul editiei 2015 a Cupei Romaniei la minifotbal a ajuns in posesia celor de la Friends. Echipa sustinuta de Ilie Lahman a castigat faza locala a competitiei dupa ce s-a impus marti seara, la loviturile de departajare, cu scorul general de 3-2, in fata celor de la Black Team. Cele doua formatii au incheiat la egalitate cele 50 de minute regulamentare ale finalei, dupa ce Black Team a deschis scorul in debutul jocului prin Stamate, iar Friends a egalat pe finalul primei reprize printr-un sut semnat de Berezoschi. La loviturile de departajare, Friends a transformat doua din trei prin Berezoschi si Bijec, in vreme ce Black Team a inscris doar o data prin Stamate.

Friends: Tipa – Berezoschi, Stan, Tomescu, Corban, Burduja, Pantea, Corneanu, Bijec, Gurita, Fl. Ailenei, Pascanut, Macovei si Murariu. Delegat: Ionel Cazacu.

Black Team: Niga, Sofian – Boghiu, Stamate, Teodor, T. Neamtu, G. Neamtu, Tautianu, Al. Niculae, Colominschi, Hodoroaba, Jitariu. Delegat: Cornel Cosmaciuc.

Podiumul editiei din acest an a Cupei a fost completat de formatia Adistal-InterConti, care s-a impus in finala mica, cu scorul de 6-2, in fata surprizei competitiei, Linda Ecotil. Trupa condusa de Adi Costeniuc si Misu Ududec si-a asigurat medaliile de bronz prin golurile marcate de Lelcu (4), Breniuc si Romaniuc. Linda Ecotil a inscris ambele goluri in prima repriza, prin Romascan si Diaconita.

La festivitatea de premiere, organizatorii au acordat si cateva premii speciale. Lucian Burlacu (Adistal InterConti) a fost desemnat cel mai tehnic jucator, Toma Niga (Black Team) a primit titlul de cel mai bun portar, Andrei Bijec (Friends) a castigat titlul de golgheter, cu un total de 7 goluri marcate plus un penalty transformat in finala, iar Euro Express Full a castigat trofeul pentru fair-play.

Toate meciurile fazei locale a Cupei Romaniei au fost arbitrate de Bogdan Cont. Primele patru clasate au fost premiate cu diplome, medalii si cupe. Organizata de Danut Chidovet (GazetaSV.ro) si Adi Costeniuc (Adistal), in parteneriat cu complexul Ramiro, faza locala a Cupei Romaniei la minifotbal a adunat la start un 7 echipe. Doua dintre ocupantele podiumului vor reprezenta Suceava la turneul final, programat in luna iunie in trei orase diferite Roman, Pascani si Piatra Neamt.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Friends şi-a adjudecat Cupa"

  1. Felicitari castigatoarei! Stie cineva când începe returul campionatului?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*