FRH a votat o nouă variantă de încheiere a actualului sezon. CSU Suceava va evolua direct la turneul final

Federatia Romana de Handbal se incapataneaza sa termine sezonul competitional 2019/2020 pe teren, chiar si in lipsa unor aprobari ale autoritatilor. Intrunit la inceputul acestei saptamani, intr-o sedinta online, Consiliul de Administratie al FRH a votat o noua varianta de finalizare a Diviziei A la handbal masculin, competitie in care este angrenata si echipa locala CSU Suceava. Astfel, lupta pentru cele doua locuri promovabile direct in Liga Nationala de handbal masculin a fost scurtata si mai mult, cele opt echipe ramase in cursa urmand sa evolueze direct la turneul final, programat pe 19 si 20 iunie.

Conform schemei, prima zi programeaza meciurile: CSU Suceava – CSM Alexandria, Szejke Odorheiu Secuiesc – Unirea Sânnicolau Mare, CSM Medgidia – CSM Botosani si CSM Oradea – Universitatea Cluj. A doua zi se vor confrunta câstigatoarele duelurilor CSU Suceava – CSM Alexandria cu Szejke Odorheiu Secuiesc – Unirea Sânnicolau Mare, si CSM Medgidia – CSM Botosani cu CSM Oradea – Universitatea Cluj. Învingatoarele vor primi automat biletele pentru Liga Nationala, în timp ce învinsele vor avea o ultima sansa de promovare în cadrul barajului, programat intre 28 si 30 iunie.

Nu este o varianta care sa ne convina pentru ca ne regasim pe aceeasi jumatate de tablou cu doua dintre cele mai puternice echipe din esalonul secund, este vorba de Alexandria si Odorheiu Secuiesc. Suntem cu totii nerabdatori sa reluam activitatea, dar prelungirea starii de carantina la Suceava ne pune in imposibilitatea de a reincepe antrenamentele la jumatatea lunii mai, in acelasi timp cu contracandidatele noastre. Din acest punct de vedere suntem dezavantajati clar pentru avem ca obiectiv promovarea”, a declarat antrenorul Adrian Chirut.

CSU Suceava a ajuns la turneul final al Diviziei A la handbal masculin din postura de ocupanta a primului loc in Seria A.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *