FRF ne zboară punctele

Zboara sau nu punctele de pe Areni peste Siret? Rapid Suceava este cale sa primeasca o grea lovitura chiar in debutul sezonului de primavara al Ligii a 2-a. Gruparea “ceferista” este la un pas sa piarda la “masa verde” cele trei puncte castigate pe teren in meciul cu Fc Botosani, dupa ce atat Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor, cât si Comisia de Recurs din cadrul Federatiei Române de Fotbal au dat castig de cauza gruparii botosanene in ceea ce priveste contestatia depusa impotriva clubului Rapid.

Verdictul final in acest caz urmeaza sa fie dat de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal.

Noi am facut deja toate demersurile necesare catre Comisia de Disciplina si asteptam sa fie judecata aceasta speta. La Camera Nationala de Solutionare a Litigiilor si la Comisia de Recurs motivarea a fost în favoarea noastra. Ne-au dat dreptate ca ceea ce am reclamat este în favoarea noastra. Nu consider normal ca la acest nivel sa joci cu opt jucatori fara contract. Vom fi anuntati când se va judeca speta si la Comisia de Disciplina”, a declarat astazi, pentru Monitorul de Botosani, presedintele executiv al clubului botosanean, Cornel Sfaiter, un om cu mare intrare la Casa Fotbalului.

Spre sfarsitul anului trecut, oficialii celor de la Fc Botosani au depus o contestatie impotriva clubului Rapid Suceava, in care au reclamat faptul ca la data disputarii meciului direct, mai exact pe 8 septembrie, opt dintre jucatori “ceferisti” nu aveau contracte de munca inregistrate la Federatie. De altfel, in tot acest timp, conducatorii de pe Areni nu au negat nici macar o data ca au facut-o de oaie, ci s-au bazat pe faptul ca botosanenii nu au depus contestatia in timp util. Interesant este ca, la data respectiva, de inregistrarea actelor jucatorilor “ceferisti” s-a ocupat fostul presedinte executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan, un apropiat al finantatorului botosanean Cornel Sfaiter. Colac peste pupaza, Moldovan a parasit curtea “alb-visiniilor” chiar cu cateva saptamani inainte de aparitia contestatiei.

Rapid s-a impus pe terenul celor de la FC Botosani, cu scorul de 2-1, intr-un meci disputat pe data de 8 septembrie a acestui an si care a contat pentru etapa a doua din cadrul actualului sezon al Ligii a 2-a.

In cazul in care si Comisia de Disciplina va oferi castig de cauza rivalilor de la FC Botosani, Rapid Suceava va ramane cu 9 puncte in clasamentul turului si va cobora pe penultimul loc, sub linia retrogradarii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FRF ne zboară punctele"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*