FRF a stabilit datele de start ale viitorului sezon

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a stabilit, in cadrul unei sedinte ce a avut loc sambata, datele de start a sezonului 2016/2017 in Ligile a II-a si a III-a. Astfel, programata sa se desfasoare intr-o singura serie cu 22 de echipe, viitoare editie de campionat a Ligii a II-a va debuta pe 30 iulie. In Liga a III-a, acolo unde ar trebui sa evolueze Rapid Suceava, Bucovina Pojorata si posibil Somuz Falticeni, care se va bate pentru promovare cu campioana judetului Bistrita Nasaud, noul sezon va incepe pe 27 august sau 3 septembrie.

Daca nu se vor desfiinta si alte echipe, viitorul sezon al Ligii a II-a ar trebui sa fie format dintr-o singura serie care sa cuprinda 22 de cluburi: ACS Poli Timisoara, Petrolul Ploiesti, Dunarea Calarasi, Dacia Unirea Braila, SC Bacau, Farul Constanta, Academica Clinceni, Chindia Târgoviste, CS Mioveni, FC Brasov, FCM Baia Mare, CS Balotesti, ACS Berceni, CSM Râmnicu Vâlcea, Soimii Pâncota, Olimpia Satu Mare, Sepsi Sfântu Gheorghe, Juventus Bucuresti, CS Afumati, ASU Poli Timisoara, Luceafarul Oradea, UTA sau FC Voluntari.

Rapid Suceava a incheiat sezonul trecut pe primul loc de sub linia retrogradari si ar putea continua in Liga a II-a doar in baza unei invitatii din partea FRF, in cazul in care una dintre cele 22 de echipe nu s-ar mai inscrie in campionat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FRF a stabilit datele de start ale viitorului sezon"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*