FRF a modificat regulamentul privind barajul de promovare în Liga a III-a

Federatia Romana de Fotbal a efectuat o serie de modificari in cadrul regulamentului privind organizarea si desfasurarea meciurilor de baraj pentru promovarea in Liga a III-a la finalul sezonului 2017/2018. Noutatea o reprezinta faptul ca partidele vor fi stabilite nu prin imperechere directa cum era pana acum, ci printr-o tragere la sorti ce va avea loc in luna februarie.

Conform “regiunilor” stabilite in ultima sedinta a Comitetului Executiv, castigatoarea Ligii a IV-a din Suceava se va duela la barajul de promovare cu una dintre campioanele judetelor Botosani, Iasi, Neamt, Vaslui sau Bacau. Jocurile de baraj se vor disputa în dubla mansa, pe datele de 16 si 23 iunie.

Somuz Falticeni are cele mai mari sanse de a reprezenta judetul Suceava la barajul de promovare, trupa antrenata de Radu Anania avand la finalul turului de campionat un avans de cinci puncte in fruntea clasamentului Ligii a IV-a.

Avantul Albesti (Botosani), Ceahlaul Piatra Neamt (Neamt), Victoria Letcani (Iasi), ACS Gauss Bacau (Bacau) si FC Vaslui (Vaslui) sunt celelalte cinci campioane judetene de toamna din zona de nord a Moldovei. AJF Suceava are obligatia sa comunice catre Departamentul Competitii din cadrul FRF, pana la data de 11 iunie, numele echipei calificata la baraj si sa transmita Certificatul de Identitate Sportiva al acesteia. Tot pana la acea data, clubul participant la baraj este obligat sa achite catre AJF suma de 3.000 de lei, reprezentand cheltuielile cu indemnizatiile arbitrilor si observatorilor. Nerespectarea acestei obligatii conduce la neprogramarea echipei în cauza la jocul de baraj.

Foto: Codrin Anton

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FRF a modificat regulamentul privind barajul de promovare în Liga a III-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*