Fraţii Plămadă, la Botoşani

Directorul sportiv al echipei FC Botoşani, Anton Heleşteanu, a declarat luni, pentru MEDAFAX, că fundaşul echipei Rapid CFR Suceava, Florin Plămadă, este începând cu data de 1 iulie jucătorul formaţiei pregătite de Cristian Popovici. Acesta, împreună cu fratele său, Ionuţ Plămadă, vor semna cu gruparea vecină un contract pe trei ani.

„După mai multe discuţii purtate cu fraţii Plămadă, am reuşit să-i convingem să vină la Botoşani. Sunt doi tineri talentaţi, de viitor, care ne pot ajuta în Liga I. Florin a debutat deja şi în echipa naţională de tineret. Ei mai au contract cu Rapid CFR Suceava până la data de 30 iunie, după care sunt jucătorii noştri pentru următorii trei ani”, a spus Heleşteanu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

12 Comentarii

  1. Doamne fereste ce transferuri facem…..Tanase,fratii Plamada,jucatori retrogradati in liga 3……sigur o sa rezistam in liga 1 ….

  2. i.plamada face fata sigur in liga I ! chiar daca a jucat ca o trompeta in meciurile de pe ARENI eu zic va fi jucator de baza la BT ! bine ca am scapat de el ! asa atacant gasesti si in liga V ! BAFTA IONUT !

  3. daca va merge la Botosani I.Plamada va pati ca P.Bosancu , Homneac ,D.Balan si veti auzi ca e facut de Iftimie trompetist , instalator , electrician , etc si numai fotbalist nu ! au patit si altii mai buni ca I.Plamada ! vom trai si vom vedea daca am dreptate sau nu ! fara meciuri in picioare va ajunge in scurt timp un jucator de liga IV !

  4. inapoi nici sa nu mai vina…sa se duca acolo la paiosi…poate is gaseste o casa din chirpici pe-acolo ..

  5. pt bt….sunt de acord cu tine in privinta lui Tanasa si Ionut Plamada atacantul…insa Florin Plamada fundasul central e foarte bun si chiar ma bucur ca l-au luat. Va fi mai bun decat Paul Papp…e foarte asemanator cu Papp. Probabil Bt a dorit doar fundasul….si a fost o conditie sa il ia si pe frate-su..cine stie poate si atacantul e bun…macar bn ca e tanar…insa cu tanasa …ma dispera Popovici ca insista cu bacauanii lui…macar de ar fi buni sau cel putin tineri…dar in fine..Iar pentru Suceveni…ce vreti sa faca ma? Merg si ei unde e mai bine! Probabil la voi nici paie nu sunt! 😉

  6. Din spatele monitorului toți sunteți mari fotbaliști/antrenori și tare aș vrea să văd dacă știți să loviți corect o minge; referitor la frații Plămadă, niște băieți cu mult bun simț și multă dorință de afirmare, o să vedeți voi ce pot ei și în special Florin care este un fotbalist de mare viitor. AȘA CĂ HAIDEȚI SĂ FIM OAMENI ȘI SĂ LE MULȚUMIM PENTRU TOT CEEA CE AU FĂCUT INDIFERENT LA CE ECHIPE AU JUCAT ȘI SĂ LE URĂM MULTĂ BAFTĂ PE VIITOR ! BĂIEȚI, FRĂTĂUȚIUL E CU VOI !!!

  7. Pentru Florin ma bucur cel mai mult pentru ca el chiar merita sa ajunga la nivelul ligii 1 , e ambitios si doar asa poate sa creasca si in valoare.
    Pe Ionut il criticati multi. A avut si mecriuri mai nereusite la Suceava dar este al doilea marcator al Rapidului dupa Negru. Sper sa se adapteze la Botosani si sa lase o impresie buna sa arate ca merita sa joace in Liga 1.

  8. Ce-i care intrati aici doar ca sa injurati, sau sa criticati sunteti oameni fara onoare .Acest jucator Florin Plamada merita in primul rand felicitarile noastre , s-a daruit pentru aceasta echipa in multe meciuri. Chiar daca in unele partide nu a avut meciuri „stralucite” merita felicitarile noastre. Mult succes in continuare si sa speram ca o sa fi un om de baza in lotul celor de la F.C Botosani . Observ ca pe acest site multi sunt „antrenori”, mari „jucatori” asta e romanul in ziua de asta , doar sa critice e bun , dar o lauda unui jucator care a servit cu mandrie acest club nu se poate. Mentalitatea unora spune totul , si totul se reflecta in ziua de astazi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *