Fără presiunea rezultatului

Bucovina Radauti joaca maine pe terenul formatiei Kosarom Pascani, intr-un meci din etapa 9-a a Ligii a 3-a.

Ajunsa pe un confortabil loc 4 in clasamentul seriei, gratie celor sase puncte stranse in precedentele doua runde, trupa antrenata de Lucian Burlacu a scapat de presiunea rezultatelor, dar spera sa nu se intoarca cu mana goala din lunca Siretului. “Mergem pe terenul unei echipe bune, dar speram sa nu ne întoarcem cu mâna goala. Adversarii sunt periculosi, dar nu sunt de nebatut. Gratie ultimelor victorii, dar si a punctelor care ne-au ramas prin revenirea celor de la Panciu, am scapat momentan de presiunea rezultatelor”, a declarat Lucian Burlacu, care se confrunta cu trei probleme in cadrul lotului, unde Romaniuc, Sabie si Colban sunt incerti.

Meciul dintre Kosarom si Bucovina este programat de la orele 15.00 si va fi arbitrat de o brigada formata din centralul Mihai Harlab, asistat la cele doua tuse de Constantin Cantemir si Gabriel Boncz, toti trei din Brasov.

In alta ordine de idei, Young Stars Panciu se joaca de-a “du-te, vino!” cu retragerea din campionatul Ligii a 3-a. Data ca si desfiintata inaintea etapei trecute, cand, curat-murdar, a pierdut aproape in mod deliberat la “masa verde” tocmai meciul cu principala candidata la promovare Sport Club Bacau, gruparea vranceana s-a razgandit brusc peste noapte si reintra de maine in competitie, oferind astfel si mai multa apa la moara celor care spun ca pancenii nu sunt altceva decat o arma ascunsa a bacauanilor in lupta acestora pentru accederea in Liga a 2-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Fără presiunea rezultatului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*