Fără Pascal şi Jalbă

Rapid Suceava are programat la sfârşitul acestei săptămâni penultimul meci oficial din acest an. Ceferiştii întâlnesc vineri, în deplasare, formaţia FCM Oneşti, într-un meci care contează pentru etapa a XIV-a a Ligii a III-a.

Mai mult de o lună a trecut de la ultima victorie a formaţiei Rapid Suceava. Echipa pregătită de Ion Buzoianu învingea pe 22 octombrie, pe teren propriu, Aerostar Bacău cu scorul de 3-2. Sucevenii speră să simtă din nou gustul victorie contra unei alte echipe băcăuane, FCM Oneşti. Adversara de vineri a “alb-vişiniilor” a bifat două victorii şi trei înfrângeri în meciurile pe care le-a susţinut în această toamnă pe teren propriu, în vreme ce sucevenii au obţinut un singur punct în deplasarile din actuala ediţie de campionat.

Pentru meciul cu FCM Oneşti antrenorul Ion Buzoianu are doi jucători indisponibili. Cătălin Pascal(foto) a fost învoit o săptămână pentru a pleca în străinătate cu serviciul, iar Eusebiu Jalbă este suspendat în urma unui cartonaş roşu primit la echipa a II-a. Partida dintre FCM Oneşti şi Rapid Suceava va avea loc vineri, de la ora 14:00, şi va fi condusă la centru de arbitrul Petre Meterciuc din Tîrgu Neamţ.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Fără Pascal şi Jalbă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*