Fără paşi greşiţi cu Poli

Universitatea intra in linie dreapta in cursa pentru ocuparea unui loc de cupa europeana. Echipa antrenata de Leonard Bibirig primeste maine, de la orele 11.00, in sala Lps, vizita formatiei Politehnica Timisoara, intr-un meci contand pentru etapa a 22-a din cadrul Ligii Nationale de handbal masculin.

Intalnirea are o importanta capitala pentru “studenti”, iar acest lucru este recunoscut si de managerul Petru Ghervan, care considera ca punctele puse la bataie in confruntarea de maine sunt vitale pentru indeplinirea obiectivului trasat pentru actualul sezon. “Este un meci de o mare importanta pentru noi, iar puncte puse in joc sunt vitale pentru indeplinirea obiectivului, avand in vedere si momentul in care ne aflam cu derularea campionatului. Indiferent de forma sau de starea de sanatate a anumitor jucatori, trebuie sa fim la cote maxime in ceea ce priveste motivatia si mobilizarea, pentru ca ne dorim din tot sufletul sa obtinem victoria”, a declarat Petru Ghervan.

Oficialul “alb-albastrilor” se asteapta la o replica darza din partea echipei timisorene mai ales pe faza de aparare, avand in vedere ca banatenii vin la Suceava din postura de ocupanta a primului loc intr-un clasament virtual al celor mai bune defensive din Liga Nationala. “Timisoara are o aparare tare, cu doi portari in forma, iar asta s-a vazut si in turul campionatului. Acum insa lucrurile vor sta cu totul altfel pentru ca si noi abordam meciul cu un alt suflu”, a completat Petru Ghervan.

Managerul “studentilor” a vorbit si despre sansele Universitatii de a reedita performanta de anul trecut, atunci cand a terminat pe podiumul Ligii Nationale. “Avem sanse reale de a ne indeplini obiectivul, adica locul 4, dar in anumite circumstante am putea prinde chiar si locul 3. Important este insa sa castigam toate cele trei meciuri de pe teren propriu, plus inca unul din deplasare, iar aici, desigur, ne gandim in primul rand la jocul de la Ploiesti”, a mai spus Petru Ghervan.

Jocul de maine dintre Universitatea Suceava si Politehnica Timisoara va fi condus de brigada de arbitri Constantin Din / Sorin Dinu, ambii din Bucuresti. In partida directa din turul campionatului, echipa suceveana a pierdut in Banat, in fata celor de la Politehnica Timisoara, cu un categoric scor de 21-27.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *