Fără Martin, Streinu şi Guriţă la Roman

Vreau ca meciul de sâmbătă să fie considerat un eveniment de către jucători şi să arate în teren maximul de determinare. De altfel, cred că asta va face diferenţa, determinarea. Nu-mi place să zic că meciul acesta este decisiv pentru că este un termen prea dur şi n-aş vrea ca jucătorii să prindă un sentiment de teamă. Tot ce s-a întâmplat săptămâna aceasta – întâlnirea cu primarul şi cu galeria – vreau să fie o motivaţie în plus pentru ei. Nu se mai pune problema că Pană ne cunoaşte o serie de jucători pentru că există multe mijloace de informare în ziua de astăzi“ a precizat antrenorul Ioan Radu la conferinţa de presă de astăzi.

Şeful băncii tehnice sucevene a ţinut să ne informeze şi că la Roman nu vor face deplasarea Martin şi Streinu, cei doi fiind accidentaţi. O situaţie aparte o are vârful Guriţă (foto), care este invoit de club din cauza unor probleme personale, care-i fac imposibilă prezenţa pe teren la meciul de sâmbătă. Semne de întrebare sunt la Celpan şi Romaniuc care nu sunt complet refăcuţi, însă se fac eforturi ca aceştia să fie apţi până la ora meciului.

În cursul zilei de astăzi va avea loc şi urmărirea inregistrarii partidei dintre FC Botoşani şi Ştiinta Bacău, acesta fiind primul studiu video al adversarului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Fără Martin, Streinu şi Guriţă la Roman"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*