“Fără inhibiţii, cu tupeu!”

Meciul contra Ştiinţei Bacău găseşte echipa locală de handbal cu mari probleme de efectiv. Antrenorul Stelian Bursuc speră ca jucătorii săi să compenseze lipsurile din cadrul lotului prin atitudine.

Universitatea Suceava va aborda meciul de sâmbătă fără o serie de jucători importanţi. Practic, faţă de amicalele cu Potaissa Turda în teren se vor mai regăsi Mitrea şi Schroeder. Şoldănescu a reluat antrenamentele dar sunt şanse minime să poată evolua, în vreme ce Acatrinei, Chiruţ, Bursuc şi Spiridon sunt în continuare indisponibili.

“Meciul cu Bacăul trebuie abordat la fel ca cele cu HC Odorhei şi cu CSM Bucureşti: fără menajamente, fără inhibiţii şi cu mult tupeu. Asta din punct de vedere mental. Apoi vom vedea şi tehnico-tactic ce le pregătim. Sperăm ca jucătorii să răspundă bine la indicaţiile noastre”, a declarat Stelian Bursuc.

Tehnicianul Universităţii Suceava îşi înfruntă la sfârşitul acestei săptămâni echipa pe care a antrenat-o timp de două sezoane. Stelian Bursuc a făcut cuplu pe banca tehnică a Ştiinţei Bacău cu Gabriel Armanu în perioada 2007-2009.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Fără inhibiţii, cu tupeu!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*