FOTO/VIDEO Railex a luat cupa

Trofeul celei de-a treia editii a Cupei Cartierelor a ajuns in vitrina gruparii Railex Burdujeni. Haraga si compania au castigat competitia gazduita de terenul sintetic din incinta Iulius Mall, dupa ce s-a impus in marea finala, cu scorul de 4-1, in fata celor de la Danalis Burdujeni. Campionii si-au asigurat victoria prin golurile semnate de Nicoara (3) si Cainari, in vreme ce pentru invinsi a punctat Corban.

Podiumul celei de-a treia editii a Cupei Cartierelor a fost completat de echipa Fru Burdujeni, care a invins, in finala mica, cu scorul de 4-2, revelatia competitiei, gruparea Vestul Salbatic Burdujeni.

Railex a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Danut Tipa, Daniel Haraga (cpt), Florin Haraga, Marius Macovei, Viorel Stan, Costica Sidoriac, Sorin Nicoara, Ovidiu Bosancu, Cornel Cainari si Ovidiu Boscu.

Premii speciale:
Cel mai bun portar: Ionut Cailean (Vestul Salbatic Burdujeni)
Cel mai tehnic jucator: Radu Tomescu (Danalis Burdujeni)
Golgheterul competitiei: Sorin Nicoara (Railex Burdujeni)

Cel mai bun manager: Ilie Lahman (Railex Burdujeni)
Cea mai frumoasa galerie: Spartanii Burdujeni
Cel mai experimentat jucator: Adrian Costeniuc (Adistal Itcani)
Diplome de merit: Mihai Gurita si Mircea Grosaru.

Primele opt echipe au fost premiate la finalul competitiei cu medalii, cupe, diplome, tricouri, precum si cu o caricatura personalizata semnata de Ovidiu Ambrozie Borta. De asemenea, castigatorii celor trei titluri speciale vor avea parte de sejur gratuit, timp de un weekend, la pensiunea Valeria din Voronet.

Organizatori: www.GazetaSV.ro, Iulius Mall, Direcţia Judeţeană pentru Sport Suceava şi Tineret şi Asociaţia “Sportul pentru Toti” Suceava. Eveniment promovat de: Televiziunea Intermedia, Radio Top Suceava, Obiectiv de Suceava, Zile şi Nopţi, OrasulSuceava.ro, DinuZara.com si AlexDragan.info. Parteneri: Pensiunea Valeria Voroneţ, Strikers, Intersport, Reusch, Mado, Ursus si Coca Cola.

Pentru aportul adus in organizarea editiei din acest an a Cupei Cartierelor, GazetaSV.ro multumeste urmatorilor: Raluca Puscasu si Stefan Zosin (Iulius Mall), Cezar Moscaliuc (Directia Judeteana pentru Tineret si Sport), Mihai Androhovici (Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti), Angelica Campan (Centru de prevenire, evaluare si consiliere antidrog Suceava), Bogdan Chiriac (Intersport), Marius Vrabie (Ursus), Cristian Maciuca (Strikers), firmelor Coca Cola si Mado, pensiunii Valeria Voronet, Marius Lup (www.portarisuceava.ro), Alex Drăgan, Andrei Siran si Iulian Tacu (fotografii competitiei), medicilor Constantin si Valentina Crisca, Marcel Irimie si Marius Antonescu (arbitrii), Ovidiu Ambrozie Borta (caricaturistul competitiei), tonomatului de cafea din incinta Iulius Mall si nu in ultimul rand tuturor prietenilor din Dakay. Daca am uitat pe cineva, inseamna ca am inceput sa imbatranim…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO/VIDEO Railex a luat cupa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*