FOTO “Zilele sportului şcolar”

La sfârşitul săptămânii trecute, la Şcoala cu clasele I-VIII „Ştefan cel Mare” din Putna a avut loc a X-a ediţie a festivalului „Zilele Sportului Şcolar”. La eveniment au participat peste 700 de elevi de la 27 de şcoli din judeţul Suceava.

Festivalul a avut loc în perioada 27-30 mai şi a cuprins competiţii de handbal băieţi şi fete, fotbal, atletism, şah şi tenis de masă. Totodată, spectatorii şi elevii participanţi au asistat la momente artistice realizate de trupa de majorete a Şcolii Putna. Una din marile surprize a fost prezenţa la finalele de fotbal şi la premierea micilor fotbalişti a jucătorului naţionalei de fotbal a României, Mihai Roman. Festivalul „Zilele Sportului Şcolar” este inclus de 3 ani în calendarul Direcţiei pentru Sport a judeţului Suceava şi este organizat de Şcoala Putna şi Asociaţia pentru Dezvoltare Locală Putna.

Festivalul a beneficiat de prezenţa la deschidere a Domnului Director al Şcolii din Putna Aanei Mircea, a Domnului Primar al comunei Putna Hotnogu Vasile, a domnului viceprimar Plamadă Gheorghe, a Directorului de la Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava – dl. Coman Cătălin, a şefului de Post de Poliţie din Putna – Lucescu Costel precum şi întreg colectivul de cadre didactice al şcolii din Putna. Direcţia Pentru Sport a judeţului Suceava a asigurat prin persoana domnului Director Coman Cătălin mai multe cupe, medalii, tricouri şi materiale sportive. Printre partenerii acestui eveniment se mai numără şi Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Suceava, Televiziunea Putna, Asociaţia Sportivă „Bradul Putna”, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi şi Academia Olimpică Română.

Printre persoanele care au muncit la organizarea acestui eveniment se numără Directorul Şcolii Putna – domnul Mircea Aanei, cadrele didactice Creţan Ciprian, Bălăuţă Daniela, Zubaş Daniela, Zubaş Cornel, Creţan Simona, Andriescu Elena, Chidoveţ Aurica, Croitoru Erica, Aga Ruxandra, Aanei Monica, foştii elevi ai şcolii Ţugui Ilie, Andriescu Tiberiu, Cenuşă Nohai Adriana, Luca Mihai, Cănilă Liviu, Mîndru Andreea, Ioancea Cosmin, Simota Cristian precum şi domnii Plamadă Tudor, Aanei Cristian, Pascal Garnier, Caba Petrică, Bîcu Nicolae şi Cenuşă Constantin.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *