FOTO Voleibaliștii suceveni ocupă locul II în Divizia A2 Est după primul turneu

Echipa de volei CSM Suceava ocupă locul secund în Seria Est a Diviziei A2 după primul turneul din sezonul regulat. Echipa antrenată de Tudor Orășanu a înregistrat două victorii și o înfrângere în meciurile disputate, la finalul săptămânii trecute, în sala “Unirea” din Suceava.

Vineri, în primul meci, voleibaliștii suceveni au învins CSM Râmnicu Sărat cu 3-0, pe seturi 35-33, 25-21 și 25-20.

Gazdele au obținut a doua victorie sâmbătă, când au trecut cu același scor de Petrodacia Piatra Neamț, pe seturi 25-14, 25-16 și 25-19.

CSM Suceava a suferit duminică prima înfrângere stagională, 0-3, cu CSM București. Sucevenii au cedat în minimum de seturi, cu 13-25, 18-25 și 16-25.

Pe parcursul celor trei meciuri antrenorul Tudor Orășanu a mizat pe următorii jucători: Andrei Cojocar, Robert Marian, Ioan Verciuc, Cristian Hortopeanu, Marius Gontariu (căpitan), Andrei Nemțoi, Iustin Lungu, Luca Ghiuță, Alexandru Andrușca, Eduard Cudlici și Gabriel Lozneanu.

”Pentru noi faptul că am realizat două victorii este ceva special. Primul nostru succes este faptul că ne-am înscris în campionat, aceste două reușite fiind un bonus pentru tinerii noștri jucători. Primul set al turneului cred că a fost unul decisiv, cel câștigat cu 35-33 cu Râmnicu Sărat, acesta a dat încredere tinerilor și i-a făcut să se lupte în continuare. Nu ne-am așteptat la două victorii, dar a fost bine. Poate puteam mai mult și cu CSM București, însă tinerii noștri jucători și-au dorit prea mult să câștige și au greșit în momentele cheie. A fost o primă experiență reușită și sunt convins că ne vom descurca și în continuare, tinerii noștri urmând să progreseze cu siguranță” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Tudor Orășanu pentru Suceava News.

La finalul turneul din sala “Unirea”, pe primul loc al clasamentului se află CSM București, cu 9 puncte, urmată de CSM Suceava, cu 6 puncte, CSM Râmnicu Sărat, cu 3 puncte, Petrodacia Piatra Neamț și Știința București, fără niciun punct.

Clasament Divizia A2 Est după primul turneu
Exit mobile version