FOTO| Victorie muncită

Daca baietii nu au intampinat probleme prea mari contra nemtenilor, cadetele de la LPS CSS Suceava au avut mult de munca pentru a-si asigura victoria in etapa inaugurala a Campionatului National. Sucevencele s-au impus, duminica, in fata formatiei LPS Unic Piatra Neamt cu scorul de 3-2.

Gazdele au condus jocul in prima jumatatea a primului act, au fost egalate, dar au reusit sa castige in final cu 25-15. Setul secund a fost dominat de oaspeti de la un capat la celalalt si s-a incheiat cu scorul de 13-25. Replica sucevencelor nu s-a lasat asteptata, echipa gazda castigand setul 3 cu un categoric 25-7. Nemtencele au continuat sa spere la un rezultat pozitiv la Suceava si, dupa o lupta stransa, si-au adjudecat actul 4 cu 25-21. Oaspetii au inceput bine si setul decisiv, dar echipa suceveana si-a revenit la timp si a castigat cu 16-14.

LPS CSS Suceava: Jauca Roxana, Tocari Daiana, Lahman Simona, Ilasi Roxana, Fodor Gabriela, Popescu Adelina, Zalicai Bianca, Patras Catalina, Milici Gabriela, Toma Bianca, Jauca Andreea.

foto: Alex Drăgan

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *