FOTO Viaţa la munte

Două antrenamente pe zi, câteva partide de biliard şi în rest odihnă. Cam aşa se rezumă activitatea handbaliştilor suceveni în cantonamentul de la Gura Humorului.

Pralea şi colegii săi se trezesc în fiecare dimineaţă la ora 7:45, iar după micul dejun, au programat pentru primul antrenament. De la ora 9:30 handbaliştii pleacă spre Ariniş, acolo unde, timp de aproape două ore, se pregătesc în aer liber. După ce iau prânzul, jucătorii lui Leonard Bibirig se odihnesc trei ore, apoi trec la antrenamentul în sală. În fiecare zi, de la ora 17:00, în sala de sport din complexul Ariniş se desfăşoară antrenamentele cu mingea. La sfârşit, “studenţii” se relaxează la bazinul din acelaşi complex, după care revin la hotel.

“Zona de aici este foarte bună pentru antrenamente, este un aer bun şi, slavă Domnului, avem pe unde să alergăm”, mărturiseşte Mihuţ Pancu.

Hotelul Toaca Bellevue îşi aşteaptă musafirii cu braţele deschise. La recepţie este amenajată o zonă specială pentru Universitatea, în care sunt expuse articole cu echipa suceveană, printre care un fanion de la finala Challenge Cup.

“Mă bucur că sportivii se comportă corespunzător la antrenamente. În plus, am întâlnit aici condiţii deosebite, atât de cazare, cât şi de masă”, remarcă antrenorul Leonard Bibirig.

În timpul liber, principala atracţie a handbaliştilor este biliardul.

“Mai jucăm un biliard, un remy şi vorbim la telefon, cam asta e tot ce facem în timpul liber. De plimbări suntem sătui”, precizează Pancu.

Stingerea în cantonamentul Universităţii de la Gura Humorului se dă la ora 22:30.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO Viaţa la munte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*