FOTO| Vacanţă la Sporting

Componenţii divizionarei a treia, Sporting Suceava, au intrat de astăzi în vacanţă. Până să le dea liber, antrenorul Claudiu Sevaciuc a ţinut să îi vadă pe noii elevi în cadrul a două jocuri-şcoală, prilej cu care a testat şi caţiva jucători din Liga a IV-a.

Luni, tehnicianul Sportingului i-a văzut la treabă pe juniorii din propria pepinieră, în special pe cei născuţi în 1992. Marţi dimineaţa, Sporting a jucat în compania unei selecţionate de jucători care activează în Liga a IV-a. La capătul acestei partide, Claudiu Sevaciuc s-a oprit la şase dintre ei, pe care îi aşteaptă la startul pregătirii de iarnă. Este vorba despre Ştefan Longher (mijlocaş stînga), Vasile Teleagă ( fundaş central – FC Marginea), Nicuşor Kuruc (fundas dreapta – CS Gura Humorului), Flavius Pînzariu (mijlocaş central – Unirea Boroaia), Ionel Stoian (atacant – Bucovina Frătăuţii Noi) şi Jalbă (mijlocaş – Zimbrul Siret).

“Alb-verzii” au primit liber până pe 16 ianuarie, atunci când este programată reunirea lotului. După două săptămâni cu antrenamente la nivel local, componenţii Sportingului vor pleca într-un cantonament la Gura Humorului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Vacanţă la Sporting"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*