FOTO Sucevenii au luat aurul

Dupa o pauza de 10 ani, Suceava a castigat un nou titlu national pe echipe la lupte greco-romane. Sportivii pregatiti de Andrei Bolohan au obtinut la sfarsitul saptamanii trecute aurul la Campionatul National de juniori II.

Vineri si sambata, la Tulcea, s-au infruntat cele mai valoroase sase echipe de luptatori – juniori II din tara. Pe parcursul competitiei, LPS Suceava a infruntat echipele CSŞ Tulcea, LPS Botoşani, CS Satu Mare, LPS Slatina si CSS Braşov. Sucevenii au avut evolutii foarte bune, culminate cu finala castigata in fata gazdelor. Aflat la primul titlu national in calitate de antrenor, Andrei Bolohan, a remarcat in primul rand atitudinea cu care sportivii sai au abordat competitia.

“Nu ne asteptam la o asemenea performanta, mai ales ca ehipa gazda ne-a avertizat ca locul I este ocupat dinaintea concursului. Acest lucru ne-a motivat insa mai mult, iar toti baietii nostri s-au mobilizat exemplar pentru obtinerea acestui rezultat. De fapt, diferenta in finala a fost facuta de dorinta foarte mare de a cuceri titlul national. Pe aceasta cale multumim Inspectoratului Scolar Judetean, Consiliului Local Suceava si fostilor luptatori Ilie Gherman si Sebi Caba pentru sustinere si increderea pe care au avut-o in noi”, a declarat Andrei Bolohan.

Suceava a castigat ultimul titlu national la echipe in urma cu 10 ani, atunci cand a gazduit turneul final. Printre sportivii care au castigat aurul la Tulcea, unii dintre ei au fost medaliati si in concursurile individuale. Este vorba despre Constantin Mihai, Mihai Mihut, Vasile Dudau, Ionut Acostachioaie si Daniel Crismariu.

Iata componenta echipei sucevene:

Mihai Şulea(42kg), Constantin Mihai(46kg), Mihai Mihut(50 kg), Vasile Dudau(54kg), Ionut Acostachioaie(54kg), Daniel Crismariu(58kg), Andrei Apetre(63kg), Bogdan Amarculesei(69kg), Ionut Gherman(76kg), Stefan Babei(85kg), Constantin Hutuleac(85kg), Costel Ieremie(100kg).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO Sucevenii au luat aurul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*