FOTO| Suceava – Husky: 0-2

Csm Suceava a incheiat pe ultimul loc in clasamentul final al Campionatului National de hochei rezervat echipelor de juniori sub 16 ani. Trupa pregatita de Constantin Curelar si Catalin Vasiliu a ramas cu “lingura de lemn” a competitiei, dupa ce a pierdut azi, pe teren propriu, cu scorul de 0-2 (0-1, 0-1, 0-0), in fata celor de la Cs Husky Bucuresti, in meciul decisiv pentru stabilirea ocupantelor locurilor 5-6.

Csm Suceava: Daniel Uruc, Cristian Istrati, Andrei Nechita, Adrian Danescu, Gabriel Danaila, Matei Nette, Alexandru Rusu, Rares Dan, Dragos Gavril, Andrei Andriev, Bogdan Vasiliu, Andrei Afanasov, Daniel Pascu, Radu Mihalache, Alex Tauteanu, Robert Prisacaru, Octavian Simileac si Adrian Postolache.

Constantin Curelar s-a aratat mai putin interesat de clasamentul final: “Nu conteaza prea mult pe ce loc am terminat, important este ca acesti copii sa joace. Toata treaba este sa avem cat mai multa pregatire pe gheata, asa ca ne rugam ca timpul sa tina cu noi pentru a ne prelungi activitatea. O saptamana de antrenamente in plus conteaza foarte mult”, a declarat antrenorul celor de la Csm.

In acest weekend, patinoarul artificial din Suceava a gazdui si cea de-a 4-a editie a Memorialul “Stefan Tomovici” la hochei pe gheata. Principalele puncte de atractie ale turneului au fost meciurile de old-boys, la care au luat parte mai multi hocheisti ce au reprezentat România la Jocurile Olimpice de Iarna din 1980 si care au fost initiati în tainele pucului de radauteanul Stefan Tomovici. Astfel, in jocurile de vineri seara, Dunarea Galati s-a impus, cu scorul de 5-3, in fata gazdelor de la Csm Suceava, in vreme ce Ice Galaxy Suceava a trecut, cu scorul de 5-4, de Csm Brasov. In jocurile de sambata, oaspetii turneului, Dunarea Galati si Csm Brasov, au remizat ca la teatru, scor 4-4, pentru ca aseara, in ultimul joc al memorialului, Csm Suceava sa se impuna, la loviturile de departajare, scor 2-1, in fata brasovenilor.

Cea de-a patra editie a Memorialului “Stefan Tomovici” a fost organizata de Csm Suceava, în colaborare cu Primaria Suceava, Consiliul Judetean Suceava si Directia pentru Sport si Tineret a Judetului Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Suceava – Husky: 0-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*