FOTO| Suceava – HCM: 27-27

CSU Suceava - HCM Constanta

CSU Suceava confirmă forma bună prin care trece în acest final de an, trupa antrenată de Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu reuşind să producă surpriza etapei a XII-a din cadrul Ligii Naţionale de handbal, după ce a terminat la egalitate, scor 27-27, meciul disputat duminică, în sala Liceului cu Program Sportiv, în faţa campioanei HCM Constanţa.

“Studenţii” nu au ţinut cont de numele şi palmaresul adversarului şi au început dezinvolt întâlnirea, iar la jumătatea primei reprize erau în avantaj pe tabela de marcaj, după ce Davidovic puncta pentru 6-5. Cele două formaţii au mers umăr la umăr până în minutul 25, când oaspeţii s-au desprins pentru prima oară la 12-10, printr-un gol marcat de Stavrositu. În următoarele cinci minute, gazdele au înscris de trei ori şi HCM-ul intra la pauză cu un avantaj minin, scor 14-13.

Constănţenii au început mai bine repriza secundă, reuşind să mărească diferenţa la trei lungimi în primele opt minute de la reluarea jocului, după ce Vujadinovic a dus scorul 17-14. Din acel moment însă lucrurile s-au întors la 180 de grade. CSU Suceava a început să joace din ce în ce mai bine, a recuperat gol cu gol, iar în minutul 43 a egalat situaţia la 20. Aflaţi pe val, “studenţii” au dus scorul de 25-21 în favoarea cu şapte minute înainte de final, printr-o reuşită semnată de Târzioru. Zvonko Sundovski a solicitat timp de odihnă, iar la reluarea jocului, că Toma, Vujadinovic şi Cristescu au anulat ecartul la 25-25. În ultimele trei minute de joc, gazdele au mai condus de două ori prin golurile lui Trifkovic şi Gavrilovic, dar constănţenii au egalat de fiecare dată.

La 27-27, formaţia suceveană a avut atacul şi Stănescu a apărat aruncarea aceluiaşi Trifkovic, iar pe contraatac Cristescu nu l-a putut învinge pe Spiridon cu câteva secunde înainte de fluierul final. CSU Suceava – HCM Constanţa s-a terminat la egalitate 27-27, iar tinerii jucători suceveni reuşesc o remiză de moral în faţa unei echipe care a dominat handbalul masculin românesc în ultimul deceniu. CSU a încheiat meciul cu doi jucători în tribune, după ce Popovici şi Târzioru au văzut cartonaşul roşu pentru trei eliminări de două minute.

CSU Suceava a înscris prin: Târzioru (6 goluri), Trifkovic (5), Davidovic (4), M. Sandu (4), Burlacu (3), Gavrilovic (3) şi Bursuc (2). De partea celealtă golurile celor de la HCM Constanţa au fost înscrise de Vujadinovic (6 goluri), Toma (6), Stavrositu (5), Angelovski (4), Rakcevic (2), Cristescu (2), Humet (1) şi Cutura (1).

Rezultatele etapei a XII-a:

Potaissa Turda – HC Vaslui 25-25
Dunărea Călăraşi – Pandurii Târgu Jiu 27-22
CSU Suceava – HCM Constanţa 27-27
Minaur Baia Mare – HC Odorhei 23-24
Dinamo Bucureşti – Steaua Bucureşti: 26-27
CSM Bucureşti – Poli Timişoara: 31-30
Ştiinţa Bacău a stat în această rundă.

În ultima rundă a turului, CSU Suceava va juca la sfârşitul acestei săptămâni pe terenul celor de la Poli Timişoara.

COMENTARII:

1 Comentariu la "FOTO| Suceava – HCM: 27-27"

  1. In meciurile jucate luni, 17 noiembrie, s-au consemnat scorurile:

    CSM Bucuresti – Timisoara 31-30
    Dinamo – Steaua 26-27.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*