FOTO| Sporting – Rapid: 2-1

Sporting Suceava a bifat a doua victorie in amicalele din intersezon, dupa ce s-a impus astazi, cu scorul de 2-1, in fata concitadinilor de la Rapid Suceava, intr-o partida de verificare desfasurata pe terenul din Itcani.

Sporting a intrat mai bine in joc, reusind sa deschida scorul inca din minutul 10, cand Bagu a initiat o actiune personala pe partea stanga, a centrat in gura portii si Buziuc a reluat mingea in plasa din cinci metri. Pana la pauza, “alb-verzii” si-au mai trecut in cont alte trei ocazii, printre care si un gol anulat pe motiv de offside de centralul Ghita Ignatescu. De partea cealalta, rapidistii au trecut pe langa egalare in secventele de final ale primei reprize, cand portarul Butnariu a respins in extremis un balon reluat cu capul de Ionesi.

Mult mai activa in joc, trupa antrenata de Claudiu Sevaciuc si-a dublat avantajul la zece minute de la reluare, cand Cainari l-a invins pe Pascal cu un lob din marginea careului. “Ceferistii” au replicat in minutul 70, cand nou-intratul Golofca a avut o incursiune in zona centrala si a redus din diferenta cu un sut pe langa portarul advers. Desi echipa lui Bogdan Tudoreanu a fortat egalarea pe finalul intalnirii, ultima sansa de gol a apartinut celor de la Sporting, nou-intratul Nechitoaia sutand pe langa poarta dupa o cursa solitara.

Rapid Suceava: Pascal – Bosancu, Fl. Plamada, Velescu, Cornea – Romaniuc – Tincu, Stanescu, Sumanariu – Ionesi, I. Plamada. Au mai intrat: Ailenei, Spatar, Suleru, Ghiviziu, Golofca, Moldovan si Marinkovici.

Sporting Suceava: Butnariu – Kuruc, Andronic, Ferariu, Pantea – Filip, Apetri – Azaharioaie, Cainari, Bagu – Buziuc. Pe parcurs au mai intrat: Arotaritei, Prichici, Vitu, Gasca, Strugariu si Nechitoaia.

Cele doua formatii vor disputa vineri ultimele teste inainte de startul returului, Rapid urmand sa primeasca vizita gruparii Cetatea Tg Neamt, in vreme ce Sporting se va deplasa pe terenul vecinilor de la Fcm Dorohoi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Sporting – Rapid: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*