FOTO | Sărbătoare la Rădăuţi! CSM Bucovina a promovat în Liga a III-a

CSM Bucovina Radauti a reusit sa promoveze in Liga a III-a in urma victoriei, scor 2-1, pe care a obtinut-o sambata, pe teren propriu, in fata bistritenilor de la ACS Dumitra, in mansa secunda a barajului. “Mizez pe aportul publicului radautean. Sper sa vina in numar cat mai mare, iar la final sa ne bucuram impreuna”, declara inaintea meciului antrenorul Daniel Balan. Iar iubitorii fotbalului din zona au raspuns la apel printr-o asistenta record, aproape 3.000 de spectatori fiind prezenti sambata in tribune sau la gardurile Stadionului “Municipal”. Pe teren, cele doua formatii si-au impartit ocaziile de gol in prima repriza. Ihanatiuc a tras un prim semnal de alarma, cu un sut deviat putin pe langa poarta oaspetilor, iar executia lui Ionesi a fost blocata la cinci metri de tinta. ACS Bistrita a avut o sansa imensa prin Bucur, care a nimerit bara, iar, mai apoi, Sergiu Costin a tras de la distanta peste transversala. Deschiderea scorului a venit in minutele de prelungire ale primei reprize, cand Stoian a executat un corner de pe partea dreapta, Uilean a trecut pe sub minge, iar capitanul Vasile Vitu, venit lansat din spate, a inscris cu capul pentru 1-0 la pauza. Echipa antrenata de Daniel Balan avea sa-si dubleze avantajul pe tabela in minutul 82, cand ex-rapidistul Eduard Bandi a prins un sut sanatos de la 25 de metri la care mingea a poposit in plasa portii lui Uilean. CSM Bucovina isi putea securiza promovarea, dar acelasi Bandi a ratat de doua ori din pozitii excelente, iar radautenii au trait periculos finalul meciului, mai ales ca nou-intratul Tomoioaga a redus din diferenta cu capul, cu trei minute inainte de final. Golul egalizator, sinonim cu promovarea bistritenilor, nu a mai venit insa. CSM Bucovina  – ACS Dumitra s-a terminat 2-1, iar din toamna se va respira din nou aer de Liga a III-a la Radauti.

CSM Bucovina: Puianu – Alecsandru, Vitu, Visinar, Antonesei, Zaremba, Ihnatiuc, Julei, Bandi, Stoian, Ionesi. Au mai intrat: Lelcu, Tofan si I. Mihai.

ACS Dumitra: Uilean – Sg. Mândrean, Stefanut, Chibulcutean, Cornel Pop – Sg. Costin, Cristian Pop, Rebrisorean, Cilean – Cosneac, Bucur. Au mai intrat: Hazbei, Tomoioaga, Pavel si Martau.

Vezi o galerie FOTO realizata de Daniel Vatamanu!

Este o bucurie imensa pentru noi si pentru oras. Aceasta promovare ne incununeaza munca de un an de zile. Am intalnit un adversar experimentat, dar cu cat este mai greu, cu atat este mai frumos. Avem cateva zile de sarbatorit dupa care ne reapucam de treaba pentru ca vrem sa terminam pe un loc cat mai sus in clasament in viitorul sezon al Ligii a III-a”, a declarat atacantul Iulian Ionesi, dupa promovarea Bucovinei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO | Sărbătoare la Rădăuţi! CSM Bucovina a promovat în Liga a III-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*