FOTO| Rugby în 7 la Suceava

Terenul “Unirea” a gazduit sambata ultimul turneu al Diviziei Nationale de rugby in 7. Alaturi de CSM Bucovina au mai participat gruparile Pantelimon Bucuresti, Stejarul Buzau, Stiinta Petrosani, CSU Arad si RC Barlad. Vezi o galerie foto de la aceasta competitie!

Iubitorii rugby-ului din Suceava au putut asista sâmbătă, în premieră, la un turneu de rugby în 7. Echipa gazda CSM Bucovina, a început competiţia cu două înfrângeri: 12-17 în faţa campioanei Pantelimon Bucureşti şi 17-21 contra Ştiinţei Petroşani. Pentru formaţia antrenată de Constantin Vlad a urmat o victorie în faţa celor de la RC Bârlad, scor 12-5. CSM Bucovina a cedat apoi în confruntările cu Stejarul Buzău şi CSU Arad, încheind sezonul pe ultimul loc. Titlul a fost câştigat de Pantelimon Bucureşti, iar pe următoarele două poziţii s-au clasat Stejarul Buzău şi CSU Arad.

La sfârşitul acestei săptămâni rugbyştii suceveni vor disputa ultimul meci oficial din acest an. CSM Bucovina va înfrunta prim-divizionara Universitatea Cluj, în optimile Cupei României, partida fiind programată sâmbătă, de la ora 10:00, pe terenul “Unirea”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Rugby în 7 la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*