FOTO| Rădăuți – Siret: 6-0

Bucovina Radauti a debutat cu o victorie in meciurile amicale din aceasta vara. Echipa antrenata de Lucian Burlacu s-a impus, astazi, pe teren propriu, in fata formatiei Zimbrul Siret cu scorul de 6-0 (3-0). Golurile divizionarei a treia au fost marcate de Zaremba (2), Ionesi I. (2), Apostol si Stoian.

“Cei din Siret au inceput abia de ieri pregatirea si acest lucru s-a vazut in jocul lor. Noi suntem la inceput de drum, avem un lot tanar, dar sunt multumit cum s-au prezentat baietii. Asteptam amicalele mai puternice pentru a ne da seama la ce nivel ne aflam”, a declarat antrenorul Lucian Burlacu.

Bucovina Radauti a inceput meciul de miercuri in urmatoarea formula: Prutean – Ionesi Paul, Breniuc, Tugui, Avram – Plesca, Pasaila, Zaremba (foto), Stoian – Apostol, Ionesi Iulian. Pe parcursul jocului au mai intrat Bujdei, Galan, Buraciuc, Tudose, Enea, Scanteie, Constanda, Tatar si Ilisoi.

In urmatorul meci de pregatire, Bucovina Radauti va infrunta Sporting Suceava. Partida este programata sambata, de la ora 10:00, pe stadionul din Radauti.

foto: Matei Bălean

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *