FOTO| Rapid – Stoicescu: 6-1

Rapid Suceava a plecat glont in cursa pentru promovare. In runda inaugurala a returului, gruparea “ceferista” s-a impus astazi, pe stadionul Areni, cu scorul de 6-1, in fata celor de la Abc Stoicescu Buzau.

Gazdele au trecut repede peste perioada de tatonare din debutul jocului si au deschis scorul la jumatatea primei reprize, cand Semeghin a executat o faza fixa de pe partea stanga si Fl. Plamada a reluat mingea in plasa dintr-o pozitie suspecta de off-side. Trupa pregatita de Bogdan Tudoreanu si Ion Buzoianu si-a dublat avantajul peste numai un minut, in urma un atac prelungit la poarta buzoiana, finalizat de acelasi Semeghin cu o executie in forta din trei metri. Rapidistii au continuat sa mizeze pe cartea atacului, iar cu cinci minute inainte de pauza, Marinkovic a dus scorul la 3-0 cu un sut de efect din marginea careului.

Recitalul echipei sucevene a continuat in partea secunda, Fl. Plamada reusind dubla la zece minute de la reluarea jocului, dupa ce a trimis cu capul sub transversala o minge centrata de acelasi Semeghin. Golul cinci a venit un sfert de ora mai tarziu si a purtat semnatura nou-intratului I. Plamada, care a bagat balonul in ate dupa o balbaiala generala a defensivei oaspetilor. De partea cealalta, buzoienii si-au spalat rusinea pe Areni cu un sfert de ora inainte de fluierul final, cand Mandrean l-a scos din somaj pe Pascal cu un sut de la 20 de metri. Rapidistii au tinut insa sa incheie meciul cu un rezultat de tenis si au reusit acest lucru prin Tincu, care a inchis tabela la scorul de 6-1, dupa o pasa in spate venita de la I. Plamada.

Rapid Cfr Suceava: Pascal – Bosancu, Fl. Plamada, Velescu, Oniu – Tincu, Romaniuc, Sumanariu – Marinkovic, Semeghin – Negru. Pe parcurs au mai intrat: Stanescu, Suleru, I. Plamada si Golofca.

Gratie succesului cu Abc Stoicescu si a rezultatelor din runda de astazi, echipa “ceferista” a urcat in fotoliul de lider al clasamentului, la un punct in fata contracandidatei la promovare, Sport Club Bacau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Rapid – Stoicescu: 6-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*