FOTO| Rapid – Cetatea: 0-0

Rapid Suceava a obtinut doar o remiza, scor 0-0, in meciul amical disputat astazi, pe terenul din Itcani, in compania celor de la Cetatea Targu Neamt. Desfasurat intr-o adevarata mocirla, jocul a fost lipsit de orice veleitati tehnice, singurele ocazii ale primei reprize fiind trecute in contul “ceferistilor”, care au ratat in trei randuri tinta prin Negru, Tincu si Suleru. Nemtenii au iesit de la cutie in prima jumatate a reprizei secunde, cand fie Pascal, fie namolul din fata portii i-a impedicat pe oaspeti sa deschida scorul. Ultima ocazie de gol a apartinut rapidistilor, insa Marinkovici a fost blocat de portarul advers si trupa pregatita de Bogdan Tudoreanu si Ion Buzoianu a bifat astfel al doilea egal in amicalele din intersezon.

Rapid Suceava: Preda – Bosancu, Fl. Plamada, Velescu, Cornea – Tincu, Suleru, Sumanariu, Semeghin – Golofca, Negru. Antrenori: Bogdan Tudoreanu si Ion Buzoianu. In repriza secunda a intalnirii au mai intrat: Pascal, Spatar, Ghiviziu, Stanescu, Romaniuc, Moldovan, I. Plamada, Ionesi si Marinkovic.

Ne desfasuram activitatea in conditii improprii. Normal, in aceasta perioada a pregatirilor, ar trebui sa facem niste meciuri in care sa punem accentul pe jocul de constructie, pe anumite scheme in ofensiva, dar avand in vedere situatia terenului, jocul s-a transformat intr-un lupta oarba, in care a primat forta, hazardul si norocul”, a declarat antrenorul secund, Ion Buzoianu.

In urmatorul amical, “ceferistii” vor juca miercuri, pe terenul celor de Ceahlaul II Piatra Neamt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Rapid – Cetatea: 0-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*