FOTO| Rapid – Botoşani: 1-3

Rapid Suceava a fost învinsă, cu scorul de 1-3, în meciul de pregătire disputat sâmbătă, pe stadionul Areni, în faţa celor de la FC Botoşani. Singurul gol al formaţiei sucevene a fost marcat de Semeghin.

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu a început perfect duelul orgolilor cu vecinii de peste Siret, iar în minutul 12, Semeghin a reuşit să deschidă scorul cu un şut plasat din marginea careului după o combinaţie frumoasă cu Negru. “Ceferiştii” îşi puteau dubla avantajul peste zece minute, dar execuţia nou-venitului Doboş, folosit în prima repriză ca mijlocaş la închidere, a fost respinsă de sub transversala de portarul Bordeanu. De partea cealaltă, formaţia botoşăneană a replicat la jumătate de ora de la fluierul de start, când Boghian a restabilit egalitatea cu un şut la colţul scurt din interiorul careului. Pe contre, gazdele puteau reveni în avantaj cu câteva minute înainte de pauză, dar Bordeanu s-a opus din nou la torpila expediată de Duman.

Rapidiştii au început în ofensiva şi partea secundă, iar Negru a fost la un pas de gol la câteva minute de la reluarea jocului, când a deviat pe langă ţintă o minge centrata de partea dreaptă. Pe fondul schimbărilor efectuate de Ovidiu Murariu, oaspeţii au trecut uşor-uşor la conducerea jocului, ratând două ocazii mari prin Cârjan şi Fulop, ultimul nimerit transversa porţii lui Preda cu un şut din marginea careului. De partea cealaltă, botoşănenii au fost imitaţi de Semeghin, a cărui şut în cros a ocolit de puţin buturile apărate de Curileac. Mult mai proaspată în joc, trupa lui Costel Orac a trecut în avantaj cu un sfert de oră înainte de final în urma unei lovituri libere indirecte,de la 25 de metri, finalizată cu un şut imparabil de către Patache. Oaspeţii şi-au conturat victoria pe Areni în minutul 83, când goalkeeperul Preda a intervenit imprudent asupra lui Chişu, centralul Ionuţ Ignat a indicat punctul cu var şi Vaşvari a marcaj sec din penalty pentru 3-1.

Cu ocazia amicalului de sâmbătă, în tricoul “ceferiştilor” au debutat trei jucători, este vorba de mijlocaşul bacăuan Marius Doboş şi de tinerii Andrei Antochi şi Olimpiu Bucur, aduşi de la Pandurii Târgu Jiu. Aflat cu un pas în curtea “alb-vişiniilor”, atacantul Tudor Homneac a urmărit jocul din tribune, acuzând o uşoară accidentare la abdomen.

Rapid Suceava: Pascal – Bălan, Hrimiuc, Velescu, Semeghin – I. Plămadă, Doboş, Duman, Arotăriţei – Negru, Antochi. Antrenor: Ovidiu Murariu. Au mai intrat: Preda, Bosancu, Fl. Plămadă, Sumanariu, Bucur, Stănescu, Spătar, Golofca, Moldovan şi Luţac.

FC Botoşani: A. Bordeanu – Maghici, Ursu, Dinu, V. Bordeanu – Păcurar, Croitoru, Taban, Vaşvari – Vraciu, Boghian. Antrenor: Costel Orac. Pe parcurs au mai intrat: Stamatin, Curileac, Patache, Poverlovici, Atudorei, Gherman, Lozneanu, Chişu, Fulop şi Cârjan.

În următorul meci amical, Rapid va primi vineri, pe stadionul Areni, vizita fostei prim-divizionare FCM Târgu Mureş.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *