FOTO| Rapid – Aerostar: 2-1

Rapid Cfr Suceava a inceput sa lege victoriile in meciurile amicale. Echipa antrenata de Ovidiu Murariu a bifat al doilea succes consecutiv in partidele de pregatire programate in aceasta saptamana, dupa ce s-a impus astazi, pe stadionul Areni, cu scorul de 2-1, in fata divizionarei a treia Aerostar Bacau.

Gruparea “ceferista” a condus ostilitatile inca din startul intalnirii, dar suturile expediate de Balan, Negru, Duman sau Semeghin fie au fost blocate de goalkeeperul bacauan, fie au ratat de putin spatiul portii. De partea cealalta, oaspetii au replicat taios pe contratac, dar portarul Pascal a fost la post si s-a opus golului intr-o situatie de unu la unu cu un atacant advers. Insistenta rapidistilor in ofensiva avea sa se concretizeze cu trei minute inainte de pauza, cand Negru a deviat o centrare venita de pe partea dreapta si Suleru a deschis scorul cu o reluare simpla din gura portii. “Alb-visiniii” au aratat aceiasi pofta de joc si in debutul partii secunde, cand Suleru si Negru au trecut de putin pe langa gol din situatii excelente. Echipa suceveana avea sa-si dubleze avantajul in minutul 50, cand acelasi Negru a transformat un penalty acordat in urma unui hent. Pe fondul schimbarilor efectuate de Ovidiu Murariu, gazdele au redus ritmul odata cu intrarea in ultima jumatate de ora a jocului, moment in care Aerostar a reusit sa reduca diferenta prin Patriche, care a preluat cu mana un balon centrat din corner si a marcat nestingherit de la bara a doua. Ultimul sfert de ora a consemnat un joc haotic al Rapidului, departe de pretentiile Ligii a 2-a, singurul lucru notabil pana final fiind un cartonas rosu acordat de centralul Ionut Ignat in tabara celor de la Aerostar, pentru un fault inutil asupra lui Sava.

Ovidiu Murariu a inceput amicalul de astazi in urmatoarea formula de joc: Pascal – Balan, Fl. Plamada, Velescu, Semeghin – I. Plamada, Stanescu, Suleru, Duman, Arotaritei – Negru. Au mai intrat: Golofca, Movileanu, Moldovan, Bosancu, Hrimiuc, Sava, Sabie, Lutac, Costan, Rotari, Vornicu si Nastasiu. Preda a ramas pe banca de rezerve, in vreme ce Sumanariu si Spatar au acuzat probleme de sanatate.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Rapid – Aerostar: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*