FOTO| Primii paşi în atletism

atletism Primii Pasi

Sâmbătă, începând cu ora 12:00, în Sala de Atletism a Clubului Sportiv Municipal Suceava, a avut loc etapa judeţeană a Proiectului Naţional Primii Paşi în atletism. Competiţia a fost organizată la nivel judeţean de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi
Suceava şi Federaţia Română Sportul pentru Toţi.

Proiectul este finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului prin Programul Pierre de Coubertin 2014. La acest proiect au participat 80 de copii născuţi în anii 2004-2005 şi 20 de cadre didactice din 18 şcoli gimnaziale şi licee din judeţul Suceava: Liteni, Rîșca, Cornu Luncii, Băișești, Ostra, Frasin, Rădăuți, Marginea, Calafindești, Frumosu, Pârteștii de Sus, Mitocu Dragomirnei, Dumbrăveni, Poiana Stampei, Coșna, Suceava și Ilișești. De asemenea au fost invitaţi profesori şi antrenori de specialitate care i-au urmărit pe tinerii atleţi în vederea cooptării acestora la secțiile de atletism ale cluburilor sportive.

Probele de concurs au fost: săritura în lungime de pe loc, alergare de viteză 30 m, aruncarea mingii de oină de pe loc și alergare de rezistență 600 m. Toți participanții au fost recompensați cu diplome, tricouri și o masă caldă.

Organizatorii au dorit să mulțumească cadrelor didactice care i-au antrenat pe copii, voluntarilor și antrenorilor care au ajutat la bunul mers al probelor dar și Clubului Sportiv Municipal Suceava și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava pentru logistica pusă la dispoziție.

Proiectul Primii Pași în Atletism s-a desfășurat simultan în 15 județe și a avut drept scop descoperirea de tinere talente în atletism.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Primii paşi în atletism"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*