FOTO| Premiile CSM Suceava 2015

După festivitatea de premiere organizată joi la Liceul cu Program Sportiv, luni a venit rândul Clubului Sportiv Municipal Suceava să-și desemneze performerii. Cel mai bun sportiv de la CSM Suceava în anul 2015 a fost canotorul Cosmin Pascari.

Sportivii clubului CSM Suceava au strâns împreună pe parcursul ultimului an 120 de medalii, din care 17 pe plan internațional. Au fost 34 de medalii de aur, 40 de argint și 46 de bronz.

Cosmin Pascari
Cosmin Pascari

Pentru al doilea an consecutiv, cel mai valoros sportiv al clubului a fost desemnat canotorul Cosmin Pascari. În 2015 acesta și-a trecut în cont un titlu de campion monial, unul de vicecampion european, precum și două medalii de aur la Balcaniadă. Cosmin Pascari a fost urmat în ierarhia realizată de CSM Suceava de canotoarea Larisa Rosu și de atleta Andreea Doroftei. Celelalte poziții au fost ocupate, în ordine, de Andrei Gafița – atletism, Constantin Staut – canotaj, Cătălin Șuhani – atletism, Simion Mutu – canotaj, Cristina Casandra – atletism, Elena Gheorghiță – tir cu arcul, Daniel Blănari – lupte greco-romane, Andrei Sasu – volei și Ștefan Ștefaroi – rugby.

premii CSM 2015 antrenori

Festivitatea de premiere nu i-a ocolit nici pe oamenii care au pus umărul la performanţele sportivilor de la CSM Suceava. Antrenorii au fost recompensaţi la rândul lor pentru rezultatele obţinute pe parcursul ultimului an.

Pentru prima dată în ultimii 25 de ani, Valerică Gherasim a absentat de la festivitatea de premiere. Directorul adjunct al clubului CSM Suceava este nemulțumit de modul în care actualul director ține să-și înșusească meritele pentru redeschiderea cantinei și a hotelului clubului.

Vezi o galerie FOTO de la acest eveniment!

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *