Foto| Premiile CSM 2012

Clubul Sportiv Municipal Suceava si-a premiat luni cei mai buni sportivi din anul competitional 2012. Desfasurata in prezenta directorului Valerica Gherasim, a viceprimarului Ovidiu Doroftei si a vicepresedinteului Consiliului Judetean, Stefan Alexandru Baisanu, dar si a reprezentantilor Inspectorului Scolar Judetean, festivitate de premiere a scos-o din nou la rampa pe Cristina Casandra.

Participanta la Jocurile Olimpice de la Londra, acolo unde a concurat in proba de 3.000 de metri obstacole, atleta de 35 de ani a obtinut pentru a 10-a oara titlul de “cel mai bun sportiv” de la CSM Suceava. Pe locul secund in topul sportivilor de la CSM cu cele mai prestigioase rezultate s-a clasat canotoarea Gianina Beleaga, care in acest an a obtinut un titlu de campioana mondiala si unul de campioana europeana cu echipajul Romaniei. Urmatoarele pozitii au revenit atletului Ilie Ratundu si canotoarei Marta Omania, in vreme ce Oana Bacinschi, participanta in acest an la Cupa Mondiala de tir cu arcul, a ocupat locul 5. Marius Tolescu (canotaj) si Florin Mucuta (atletism) au impartit locul 6, in vreme ce Alexandru Bahan, cel de-al doilea sucevean participant la Cupa Mondiala de tir cu arcul a ocupat pozita a 7-a. Urmatoarul loc a fost impartit de Daniel Damian (atletism) si Corneliu Costea (tir cu arcul), in timp ce Elena Gheorghita (tir cu arcul) si campioana nationala la box feminin, Lacrimioara Perijoc s-au clasat pe locul 9. Topul sportivilor de la CSM Suceava cu cele mai bune rezultate in anul competitional 2011 este incheiat de luptatorul Andrei Branzei si voleibalistul Andrei Sasu.

Aflat la finalul unui sezon competitional fructuos, cu 90 de medalii cucerite de CSM Suceava, directorul care s-a ocupat de destinele clubului in ultimul an, Valerica Gherasim, a salutat rezultate meritorii obtinute de sportivii legitimati la clubul din Areni.

“Am avut un an foarte bun din punct de vedere al medaliilor. Este imbucurator ca in acest an am avut un sportiv participant la Jocurile Olimpice, iar aici ma refer la Cristina Casandra, am cucerit un titlu mondial si unul european la canotaj, am avut doi participanti la Cupa Mondiala de tir cu arcul, iar alti cinci sportivi ai clubului nostru sunt componenti ai loturilor olimpice ale Romaniei. Credem ca toti acesti sportivi au mari perspective pentru inalta performanta”, a declarat Valerica Gherasim.

Cu prilejul festivitatii de premiere, Valerica Gherasim a tinut sa multumeasca si colectivului de antrenori din cadrul celor noua sectii ale CSM Suceava. “Nu-mi ramane decat sa multumesc colectivului de antrenori si sportivilor pentru rezultatele obtinute, dar si oficialitatilor care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut din punct de vedere financiar si administrativ. Multumin de asemenea colaboratorilor, si aici ma refer la Universitatea << Stefan cel Mare>>, Inspectoratul Scolar, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, Liceul cu Program Sportiv si tuturor celor care au avut bunavointa de a ne sponsoriza”, a mai spus Valerica Gherasim, cel care in perioada urmatoare va face rocada in fruntea Clubului Sportiv Municipal cu Vasile Baitan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foto| Premiile CSM 2012"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*