FOTO / Premiile CSM 2011

Clubul Sportiv Municipal Suceava si-a premiat azi-dimineata cei mai buni sportivi din anul competitional 2011. Desfasurata in prezenta directorului clubului, Valerica Gherasim, a viceprimarului Lucian Harsovschi si a presedintelui Comisiei pentru Turism, Sport si Tineret din cadrul Primariei Muncipiului Suceava, Corneliu Vornicu, festivitatea de premiere a scos-o din nou la rampa pe atleta Cristina Casandra. Calificata la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, acolo unde va alerga în cursa de 3.000 de metri obstacole, sportiva in varsta de 34 de ani a obtinut pentru a noua oara titlul de “cel mai bun sportiv” din cadrul clubului Csm Suceava.

Clasamentul celor mai buni sportivi de la Csm Suceava in anul 2011:

1. Cristina Casandra (atletism)
2. Marius Ghica (canotaj)
3. Florin Mocuta (atletism)
4. Ilie Ratundu (atletism)
5. Catalin Suhani (atletism)
6. Geanina Beleaga (canotaj)
7. Oana Trufin (tir cu arcul)
8. Oana Cazacu (tir cu arcul)
9. Aurelian Bacinschi (tir cu arcul) / Ionut Bratu (canotaj)
10. Alexandru Bondar (tir cu arcul) / Alex Bahan (tir sportiv)

Aflat in fata unui record absolut – 120 de medalii cucerite de Csm Suceava in anul 2011 – directorul Valerica Gherasim a salutat performantele obtinute de sportivi si a subliniat ca stacheta ridicata de clubul din Areni in acest sezon competitional va fi din ce in ce mai greu de doborat in anii urmatori. “Este un record pentru clubul nostru, cu toate ca anul trecut, cand au fost 102 medalii, am spus ca este greu sa mai apucam vreodata sa avem atatea medalii. Am depasit asteptarile datorita muncii antrenorilor, sportivilor si a colectivului de la Csm Suceava. Pe langa aceste 120 de medalii, am obtinut si alte rezultate foarte bune, care, desi nu puncteaza, fac onoare clubului si municipiului Suceava. Trebuie sa fim mandri in primul rand de sotii Casandra pentru ca inca o data au dovedit patriotism local fata de clubul CSM si au refuzat sa plece de aici desi au avut in nenumarate ori ocazia”, a spus directorul Valerica Gherasim.

Lucian Harsovschi a punctat ca municipalitatea a achitat pana in acest moment circa 98% din suma totala de 1, 92 milioane de lei alocata sportului local in anul 2011 si a tinut sa felicite sportivii de la Csm Suceava pentru rezultatele obtinute in ultimul sezon. “Tin sa felicit sportivii pentru ca aduc onoare municipiului si judetului si sa le transmit ca vor avea tot timpul o usa deschisa la Primaria Suceava”, a spus viceprimarul.

La randul sau, Corneliu Vornicu considera de sportivii suceveni s-au autodepasit in anul 2011, tinand cont de conditiile financiare de care au beneficiat. “Exista o vorba romaneasca. Sa faci – din stiti dumneavoastra ce – bici si sa si pocneasca. Asta ati reusit si anul acesta”, a fost mesajul transimis de Corneliu Vornicu.

In cadrul festivitatii de astazi, conducerea Clubului Sportiv Municipal Suceava a tinut sa premieze si antrenorii care activeaza in cadrul celor 9 sectii ale clubului, printre cei recompensati fiind Radu Mihalescu (atletism), Doru Iftime (box), Ioan Despa (canotaj), Constantin Curelar (hochei), Andrei Bolohan (lupte), Constantin Vlad si Vasile Conache (rugby), Roza Denes si Stefan Buiucliu (tir cu arcul) sau Victor Pancu (volei).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *