FOTO| Premiaţi de către CJ

Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Flutur, a tinut sa ii felicite personal pe componentii reprezentativei Sucevei pentru castigarea editiei din acest an a Turneului “Patru regiuni pentru Europa”. Jucatorii au fost premiati cu suma de 40 de milioane de lei vechi si cu un sejur la o pensiune din judet.

La cateva zile dupa ce au castigat turneul “Patru Regiuni pentru Europa” jucatorii Sucevei au fost invitati de catre Gheorghe Flutur la Palatul Administrativ. In cadrul intrevederii, seful administratiei judetene i-a felicitat pe fotbalisti si le-a promis sprijin in cazul in care vor continua sa aiba rezultate bune.

“Aceasta performanta a juniorilor poate reprezenta “punctul 0” pentru fotbalul din judetul Suceava, pentru ca din partea seniorilor nu am avut prea bune rezultate in ultima perioada. Noi am facut multe sali noi de sport si sper ca acestea sa dea tineri care sa faca performanta. Un produs al acestor investitii cred ca sunteti si voi. O astfel de victorie poate sa va uneasca mai mult, sa faceti o echipa si sa porniti ceva. Luptati pentru judetul Suceava si noi vom incerca sa facem mai mult pentru voi”, s-a adresat Gheorghe Flutur celor prezenti.

La randul sau, antrenorul Ciprian Anton i-a multumit lui Gheorghe Flutur pentru premiile oferite de catre Consiliul Judetean: “Speram sa tinem cat mai mult timp acest trofeu la Suceava. Va multumim pentru organizare si sper sa ramaneti alaturi de noi.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Premiaţi de către CJ"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*