FOTO| Moment festiv la CSU

Universitatea Suceava si-a prezentat vineri seara lotul si echipamentul cu care va aborda noul sezon. Desfasurat intr-un cadru festiv, evenimentul l-a avut in prim-plan pe Stefan Birtalan, una dintre gloriile handbalului masculin romanesc.

La actiunea organizata la Conacul Domnesc au luat parte majoritatea finantatorilor echipei locale de handbal, in frunte cu primarul Ion Lungu, presedintele Consiliului de Administratie al clubului, Viorel Nutu, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, rectorul Universitatii “Stefan cel Mare” Suceava, Valentin Popa, si fostul rector Adrian Graur. Prezent la Suceava, dublul campion mondial, medaliat olimpic si castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Stefan Birtalan, a primit din partea gazdelor o placheta in semn de recunostinta pentru sprijinirea activitatii handbalistice din tara.

De asemenea, clubul Universitatea a tinut sa acorde cateva distinctii speciale. “Cel mai consecvent suporter” a fost desemnat Ovidiu Livischi, iar Lacramioara Gavrilovici a fost premiata cu titlul de “Cel mai implicat voluntar”. Dupa prezentarea oficiala a echipamentului cu care handbalistii suceveni abordeaza sezonul 2012/2013, a urmat o scurta licitatie in cadrul careia Stefan Birtalan a pus la bataie doua tricouri pe care le-a purtat la Steaua, respectiv la Echipa Nationala.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Moment festiv la CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*