FOTO | Moment festiv la AJF

Cu ocazia finalei judeţene a Cupei României, de duminica, conducerea AJF Suceava a organizat si festivitatea de premiere a laureatilor sezonului 2013/2014. Au fost decernate noua trofee formatiilor: Bradul Putna – campioana Ligii a IV-a, Vointa Zvoristea, Flacara Vicovu de Jos si Victoria Vatra Moldovitei – castigatoarele celor trei serii din Liga a V-a, Avantul Volovat – castigatoarea campionatului de juniori A1, LPS Suceava – campioana la juniori C, Luceafarul Bucovina Suceava – campioana judeteana la juniori D, Sporting Suceava – campioana judeteana la juniori E si FC Bucovina Pojorata – campioana locala la Cupa Hagi.

In pauza meciului s-au acordat si titlurile de golgheter pentru cele cinci competitii organizate sub egida AJF. Cu 33 de goluri marcate, Catalin Vasiliu (Şomuzul Preutesti) a fost desemnat golgheterul Ligii a IV-a, Marius Huma (Victoria Vatra Moldovitei) a fost cel mai bun marcator din Liga a IV-a, Marius Floria (Şomuz Falticeni) a castigat titlul de golgheter in campionatul de juniori A1, Alex Cojocaru (LPS Suceava) a marcat cele mai multe goluri in campionatul de juniori C, in vreme ce Ioan Carloanta (Bucovina Pojorata) a castigat titlul de golgheter in competitia rezervata juniorilor D.

De asemenea, au fost acordate doua premii de fair-play echipelor Şomuzul Preutesti (Liga a IV) si Bucovina Şerbauti (Liga a V-a), care au incasat cele mai putine cartonase in ultima editie de campionat. Ionut Ignat a fost declarat cel mai bun arbitru de centru al sezonului 2013/2014, in vreme ce Sebastian Paduraru a primit acelasi distictie ca asistent. Jucatorul sezonului trecut a fost desemnat Radu Tomescu de la Bradul Putna.

Mai jos vă prezentăm o galerie foto realizată de Relu Brăileanu:

COMENTARII:

2 Comentarii la "FOTO | Moment festiv la AJF"

 1. McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy | 9 iunie 2014 at 16:55 | Răspunde

  McDonald’s FIFA World Cup™ Fantasy

  Liga Bucovina – parola:suceava

  http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com

 2. felicitari pt conducerea ajf suceava
  bafta la baraj „BRADU PUTNA ”
  mereu alaturi de voi…..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*