FOTO | Memorialul “Gheorghe Ştefanovici”

Arbitrii suceveni şi-au dat, la sfârşitul săptămânii trecute, o ultima întâlnire înainte de intrarea în vacanţa de vară. Circa 75 de cavaleri ai fluierului din judet au participat sâmbătă, la baza sportiva Gârla Morii, la a 5-a ediţie a Memorialului “Gheorghe Ştefanovici”.

La startul competiţiei au luat parte cinci echipe formate din arbitri şi o echipă a presei, meciurile fiind arbitrate de Cristi Pădurariu. Trofeul a fost câştigat de formaţia “3 etape”. Gruparea condusă de Sebastian Gheorghe s-a impus în ultimul act al competiţiei, cu scorul de 3-2, în faţa celor de la Simba Suceava. Pe ultima poziţie a podiumului s-a clasat selecţionata Gura Humorului – Siret, care a învins, în finala mică, Bucovina Rădăuţi. La festivitatea de premiere, oficiată de fiul lui Gheorghe Ştefanovici, Cristi, au fost acordate şi două premii speciale. Sebastian Păduraru a primit titlul de golgheter, iar Ioan Modovan a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

sebastian gheorghe 1„Din păcate, comemoram pentru a cincea oară trecerea în nefiinţă a fostului nostru preşedinte, coleg şi prieten, Gheorghe Ştefanovici. Încercăm să facem o acţiune care să ne aducă aminte cu plăcere de persoana dumnealui. Sperăm să avem în continuare astfel de acţiuni, dar nu datorate unor astfel de evenimente. A fost o competiţie bazată exclusiv pe prietenie”, a declarat preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Sebastian Gheorghe.

Arbitrii suceveni se vor întoarce la treabă pe 20 iulie, atunci când au programate cursul de instruire şi testarea teoretică şi fizică. Ulterior, conducerea CJA Suceava va organiza un curs pentru formarea de noi arbitri.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "FOTO | Memorialul “Gheorghe Ştefanovici”"

  1. Simba Suceava – cea mai frumoasa echipa! Bucurati-va, mosilor, ca sunt ultimele voastre momente de glorie :)))))))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*