Suceava – Roman: 37-33

LPS Suceava a incheiat sezonul regulat al Campionatului National de juniori I cu o victorie. Echipa antrenata de Iulian Dugan si Petru Branduse s-a impus astazi, in sala LPS, cu scorul de 37-33 (20-19), in fata ocupantei locului secund in serie, LPS Roman.

Oaspetii au inceput mai bine intalnirea, iar in minutul 5 tabela indica 1-4. Sucevenii au reusit sa restabileasca egalitatea abia in minutul 26, la scorul de 16-16. Cu un minut inainte de pauza LPS Roman conducea cu 18-19. Enescu a restabilit egalitatea, iar Motpan a dus gazdele in avantaj la vestiare, scor 20-19. In startul reprizei secunde, romascanii au preluat din nou controlul jocului si, profitand de ratarile pe banda rulanta ale gazdelor, au luat un avans de trei goluri la intrarea in ultimele zece minute de joc, 28-31. LPS Suceava a avut insa o revenire spectaculoasa, reusind sa inscrie nu mai putin de sapte goluri consecutive, scor 35-31. Oaspetii au mai marcat in doua randuri, dar ultimul cuvant l-au avut tot jucatorii lui Iulian Dugan. Cei mai buni marcatori ai echipei gazda in meciul de astazi, Dascalu (foto) si Motpan, au inscris cate un gol in ultimele secvente ale intalnirii, inchizand tabela la scorul de 37-33.

LPS Suceava: Stefan, Duman – Dascalu (13 goluri), Motpan (10), Enescu (6), Todica (3), Badelita (2), Marmeliuc (1), Turcu (1), Ionasciuc (1), Cracovschi, Martuneasc.

LPS Suceava a incheiat sezonul regulat al Campionatului National de juniori I pe pozitia a treia. Gratie acestei clasari, handbalistii suceveni si-au asigurat participarea la turneul semifinal I.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *