FOTO Lecţie de rugby

Echipa locală de rugby a disputat joi după-amiază primul meci amical din aceasta iarnă, contra prim-divizionarei RCM Timişoara. Diferenţa de valoare dintre cele două loturi a fost evidentă, bănăţenii impunându-se în final cu un categoric 117-5.

În ciuda caracterului amical al partidei, oaspeţii au intrat puternic in joc, iar după jumătate de oră conduceau cu scorul de 31-0. Numeroşii spectatori prezenţi în tribuna de la “Unirea” au putut asista totuşi la o replică destul de bună a formaţiei sucevene, care s-a menţinut perioade lungi de timp aproape de terenul de ţintă advers. La pauză scorul a fost 0-50, eseurile oaspeţilor fiind transformate aproape de fiecare dată de către suceveanul Gabriel Conache.

Lipsa de experienţă şi pregătirea fizică deficitară a sucevenilor au fost şi mai evidente odată cu startul reprizei secunde. La un sfert de oră după reluare jocului, bănăţenii conduceau deja cu scorul de 0-85. Singurul eseu al sucevenilor a fost reuşit în minutul 70, iar scorul final a fost 5-117 în favoarea formaţiei timişorene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO Lecţie de rugby"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*