FOTO| JB| LPS Suceava – ACS Ceahlăul: 0-4

Ultima etapă din Campionatele Naţionale de juniori republicani a fost nefastă pentru echipele sucevene. În cele şase jocuri disputate, reprezentantele judeţului nostru au înregistrat două remize şi patru înfrângeri.

LPS Suceava a bifat al doilea eşec în Liga Elitelor sub 17 ani. Formaţia antrenată de Aurel Constantin a pierdut pe stadionul “Areni” cu scorul de 0-4 în faţa formaţiei ACS Ceahlăul Piatra Neamţ, după ce la pauză oaspeţii conduceau cu 0-1.

Vezi o galerie FOTO realizată de Codrin Maleş la acest meci!

Juniorii A de la Liceul cu Program Sportiv au reuşit să se întoarcă cu un punct din Copou. Jucătorii pregătiţi de Marius Lup au fost conduşi din primul minut de CSMS Iaşi, dar au reuşit să termine neînvinşi, scor 2-2, graţie golurilor marcate de Mugur Florescu şi Cosmin Buziuc. Un aport imporant la obţinerea remizei l-a avut şi portarul Ioan Nistor, care a apărat un penalty.

Juniorii A de la LPS Suceava, alături de Vasile Simionaş
Juniorii A de la LPS Suceava, alături de Vasile Simionaş

Cu un punct s-au intors şi juniorii B ai Rapidului din deplasarea de la Botoşani. Călin Colţuneac a înscris pentru echipa antrenată de Florin Cristescu în partida încheiată cu scorul de 1-1. La juniori A, “ceferiştii” au cedat cu 2-1.

Cele două echipe ale Bucovinei Pojorâta au pierdut jocurile disputate, la Iţcani, în compania celor de la LPS Focşani. A fost 1-5 la juniori A şi 1-2 la juniori B.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *