FOTO| Israelienii au ajuns

Israelienii de la Bnei Hertzeliy au ajuns in aceasta seara la Suceava. Adversarii Universitatii din Cupa Challenge au venit cu avionul pana la Bucuresti, de unde au fost preluati de autocarul clubului sucevean. Israelienii si-au propus ca vineri sa viziteze judetul Suceava, iar de la ora 17:30 au programat antrenamentul dinaintea confruntarii cu Universitatea.

“Suceava porneste cu prima sansa in cele doua meciuri, in primul rand pentru ca joaca acasa. Noi vom da totul pentru a castiga. Este prima noastra experienta in Cupa Challenge si din acest motiv am acceptat sa jucam ambele meciuri in Romania. Cunosteam o parte dintre jucatorii Sucevei, dar am inteles ca acum aveti o echipa schimbata. Chiar daca Suceava nu se mai afla printre primele echipe din clasament, campionatul Romaniei este superior celui din Israel si suntem constienti ca vom avea o misiune foarte grea”, a declarat antrenorul oaspetilor, sârbul Dusko Milinovic.

Tehnicianul celor de la Bnei Hertzeliya nu se afla pentru prima data in Romania. In perioada iulie-octombrie 2006 acesta a evoluat ca inter dreapta pentru HCM Constanta. Dusko Milinovic are in palmares 37 de selecţii în reprezentativa de handbal masculin a Serbiei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close