FOTO| Gala premiilor LPS

Liceul cu Program Sportiv din Suceava si-a premiat elevii cu cele mai bune performante obtinute pe plan sportiv in anul competitional 2011. Desfasurata in prezenta directorului Dumitru Bernicu, festivitatea de premiere de azi i-a scos astfel in prim-plan pe sportivii de la sectiile de lupte, atletism, handbal si minihandbal.

Multipla medaliata in probele de 800 si 1500 de metri din cadrul Campionatelor Nationale si participanta la Campionatul Mondial de juniori II de la Lille, atleta Iuliana Chelaru s-a clasat pe primul loc in clasamentul sporturilor individuale. Podiumul celor mai buni sportivi de la Lps a fost completat de alti doi componenti ai sectiei de atletism, mai exact: Mihai Romas, multiplu medaliat in probele de 400 si 800 de metri din cadrul Campionatelor Nationale, si Iustin Mandiuc, triplu medaliat in ultimul an in cursele de 800 si 1.500 de metri.

Locul 4 in topul sporturilor individuale a fost ocupat de luptatorul Ionut Acostachioaie, in vreme ce atleta Andreea Cucosel s-a clasat pe pozitia a 5-a, gratie celor cinci medalii obtinute in acest an in cursele de 200 si 300 metri. Urmatorul loc a fost impartit atletul Luis Lacatus si luptatorul Iulian Soparla, urmat de colegii sai din echipa de lupte a liceului, Bogdan Amarculesei, Mihai Sulea si Andrei Apetre. In fine, topul sporturilor individuale a fost incheiat de atleta Simona Caziuc, clasata pe pozitia a 9-a, si de trioul format din atleta Ioana Pascar si luptatorii Viorel Strugariu si Teodor Horatau, care au impartit ultimul loc al clasamentului.

In paralel, conducerea Liceului cu Program Sportiv a tinut sa-si recompenseze si cei mai buni elevi angrenati in jocurile sportive pe echipe. La acest capitol, pe primul loc al clasamentului s-a situat handbalista Irina Ivan, componenta prim divizionarei “U” Jolidon Cluj si a lotului national de tineret a Romaniei, alaturi de care a obtinut un loc 4 la editia din acest an a Campionatului European pentru tineret. Participant la europenele de handbal masculin pentru tineret, handbalistul Mihai Sandu a ocupat locul secund, in timp ce podiumul a fost completat de Sabin Cretu, care a luat parte in acest an la Campionatul European de rugby sub 18 ani.

Urmatoarele pozitii au fost ocupate de handbalistul Daniel Matei, selectionat la Centrul National de Excelenta de la Sighisoara si de rugbistul Lucian Strugariu, component al lotului national. Aflata in circuitul nationalei de juniori, voleibalista Gabriela Milici s-a clasat pe locul 6, in vreme ce Gabriel Burlacu a ocupat locul 7, gratie, evolutiilor bune pe care le-a avut in tricoul echipelor de juniori de la Lps, precum si in cel al echipei secunde a Universitatii. Topul elevilor angrenati in sporturile pe echipe a fost completat de voleibalistul Florin Viziteu si fotbalistul Radu Elisei, ambii participand la turnee semifinale si s-a incheiat cu numele lui Ovidiu Cozorici si Mihnea Bejan, care in 2011 au cucerit argintul la turneul final al Campionatului National de minihandbal.

In clasamentul pe echipe, primul loc a fost adjudecat de echipa de lupte – juniori II, pregatita de antrenorul Andrei Bolohan, care a reusit in acest an sa cucereasca medaliile de bronz la turneul final al Campionatului National. Locul secund i-a revenit echipei de minihandbal a liceului, medaliata cu bronz la nivel national, in vreme ce echipa de handbal masculin – juniori II a ocupat ultima treapta a podiumului, gratie locului 7 pe tara ocupat in acest an. Urmatoarea pozitie a topului a fost impartita de echipele de volei – juniori I si II, participante la turneul semifinal, in timp ce echipa masculina de handbal masculin – juniori IV si cea feminina de junioare III au ocupat locurile 5, respectiv 6, in clasamentul intocmit de conducerea Liceului Sportiv.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Gala premiilor LPS"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*