FOTO/ Final incins la Cupa Liceelor

Simbata, 21 mai 2011, pe terenul sintetic de la Iulius Mall s-a disputat cea de a V-a editie a Cupei Liceelor la fotbal, sub sloganul “Fii Fair-play cu viata Ta!Spune NU drogurilor!“. Activitatea a fost organizata in parteneriat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava, Iulius Mall, Asociatia Judeteana “Sportul pentru Toti” Suceava, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Suceava, Directia de Sanatate Publica Suceava.

La competitie au participat 100 de adolescenti si cadre didactice din 9 licee din municipiul Suceava si liceul din Dumbraveni, impartite in 3 grupe a cite 3 echipe.In urma desfasurarii grupelor au ajuns in faza finalelor Scoala Crestina Filadelfia, Liceul cu Program Sportiv si Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”.

In urma desfasurarii fazei finale in care au fost jocuri extrem de disputate, cu faze de joc uneori “incinse” s-a decis cistigatoarea din acest an. Aceasta este echipa Colegiului Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Suceava. In urma discutiilor aprinse si a consultarii clasamentelor din ziua competitiei, organizatorii au decis intr-un real spirit de fair-play, ca pe locul 2 sa se situeze Scoala Crestina Filadelfia si Liceul cu Program Sportiv. Acestea au acumulat acelasi numar de puncte si au terminat la egalitate si meciul direct (3-3).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *