FOTO/ Doua victorii pt Sporting

Echipele de juniori A si B de la Sporting Suceava au facut instructie, astazi, cu formatiile similare de la CSS Tirgu Neamt. In mocirla de la Itcani, trupa lui Aurel Constantin a invins cu 7-0, iar juniorii B s-au impus cu 5-1.

In primul meci al zilei, Sporting Suceava a deschis scorul inca din minutul 5, prin Sadoveac. Zece minute mai tarziu, fundasul gazdelor, Paval, a majorat diferenta si a stabilit scorul pauzei, 2-0. Repriza secunda a consemnat un asalt continuu la poarta oaspetilor, care au mai trecut de jumatatea terenului in doar trei-patru randuri. Paval a realizat dubla dupa doua minute de la reluarea jocului, Morosan a punctat pentru 4-0 dupa o pasa a lui Bigu, iar capitanul “alb-verzilor”, Buziuc, a inscris pentru 5-0. Bigu a marcat pentru 6-0 cu un lob din marginea careului, iar scorul final a fost stabilit, in ultimul minut, de Saftiuc.

In al doilea joc dintre Sporting Suceava si CSS Tirgu Neamt, gazdele s-au impus cu scorul de 5-1. Pentru echipa pregatita de Ciprian Anton au marcat Buziuc – 2 goluri, Vornicu, Pustiu si Gisca.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *